Sport
TRI KORNERA PENAL UZ OSJEČKO

Jugović i Bukvić dijelili nagrade najboljima kod početnika i mlađih pionira
Objavljeno 29. lipnja, 2024.

Vezani članci

MALONOGOMETNI TURNIR TRI KORNERA PENAL UZ OSJEČKO

Na Zelenom polju večeras se dijele pokali najboljima

Večeras završava 21. po redu malonogometni turnir Tri kornera penal, a u petak navečer doznali smo finaliste u konkurenciji veterana i seniora te osvajače medalja u konkurenciji početnika i mlađih pionira. Kod početnika naslov je osvojila mlađa generacija Žutog Atletica koja je nakon penala svladala Lege Osijek sa 4:3. Pucalo se čak pet serija penala. Golova tijekom osnovnog dijela susreta nije bilo ni u susretu za treće mjesto kod početnika. Na kraju je nakon penala slavila momča Sim tvornice. zanimljivo je bilo u susretu za treće mjesto ko mlađih pionira u kojima su se sastali Lovački rog i starija momčad Žutog Atletica. Iste su se momčadi sastale i u skupini, a pobjedu je i tada, kao i u ovom susretu za treće mjesto, uz dosta drame, odnio Lovački rog. U susretu za treće mjesto "lovci" su vodili 3:0 nakon prvog poluvremena. Žuti Atletico je brzo smanjio vodstvo u nastavku 3:2, obje su momčadi imale po dva kornera, a do trećega su stigli "lovci" koji su došli do pogotka kojim su riješili dvojbe. Naslov pobjednika kod mlađih pionira odnijela je momčad Studio Piksel Lukenda transporti koji su svladali Caffe bar Dallas zahvaljujući pogotku Lukasa Batraca. Nakon završetka finala kod mlađih uzrasta dijelile su se medalje, pehare i priznanja, a nagrade su dijelili prvotimci Osijeka Vedran Jugović i Domagoj Bukvić, Za najboljeg igrača kod početnika proglašen je Šimun Kljaić iz drugoplasiranih Lega Osijek. Najbolji strijelac je Juraj Deklman iz Žutog Atletica, a njegov suigrač Mislav Humer bio je najbolji vratar. Kod mlađih pionira najbolji strijelac bio je Petar Grgić iz Lovačkog roga, najbolji vratar je Noa Hodić iz Studija Piksel Lukenda transporti, a najboljim igračem kod mlađih pionira proglašen je Tin Vondrak također iz pobjedničke momčadi.

Danas popodne i navečer, igraju se finala kod limača, starijih pionira te seniora i veterana. Kod veteran za naslov igrati će AB Skripta i Auto kuća Lux DGO, dok će se kod seniora na samom kraju večeri sastati Saponia i Ninetech.

Rezultati susreta odigranih u petak: početnici za treće mjesto: Sim tvornica - Gravia 3:2 (0:0); finale početnika: Žuti Atletico - Lege Osijek 4:3 (0:0); mlađi pioniri za treće mjesto: Lovački rog - Žuti Atletico 4:2; mlađi pioniri finale: Studio Piksel Lukenda transporti - Caffe bar Dallas 1:0; polufinala veterana: AB Skripta - Sigurnost 2:0, Auto kuća Lux DGO - Caffe 5 Gravia 4:2 (2:2); polufinala seniora: Saponia - Jug 2 6:5 (2:2), Ninetech - Shoko bar 2:0. K.Lacković
Najčitanije iz rubrike