Sport
DINAMO ZOVE VINKOVČANINA U SVOJE REDOVE

Belji se ne dolazi, jer tu je Petković
Objavljeno 30. lipnja, 2024.
Tibor Halilović, koji je karijeru započeo u Dinamu, a igrao je i za Lokomotivu, poljsku Wislu Krakow, Rijeku i nizozemski Heerenveen, opet je napustio Dinamo, objavio je zagrebački klub. U Dinamo se vratio prošle godine te je u protekloj sezoni, u kojoj su Zagrepčani osvojili naslov hrvatskog prvaka i bili pobjednici Kupa, upisao 19 nastupa, tri pogotka i jednu asistenciju. Međutim, ovo ljeto uslijedio je još jedan oproštaj s Maksimirom.

- Dragi Tibore, još jednom hvala na svemu i sretno u nastavku karijere - poručio je Dinamo Haliloviću, čiju vrijednost Transfermarkt procjenjuje na 400 tisuća eura.

Modri slažu momčad za sljedeću sezonu, u kojoj imaju velike europske ambicije, ali i osvajanje oba pokala u Hrvatskoj. Spominje se dolazak bivšeg igrača Osijeka, sada Augsburga, napadača Diona Drene Belje. Dinamo je poslao ponudu u Njemačku, ona je navodno korektna, Belji prošle sezone nije išlo najbolje i Augsburg nema ništa protiv njegova odlaska, a konačna odluka je na igraču. Beljo želi igrati, samim tim i promijeniti sredinu, ali oko dolaska u Dinamo važe jer ne želi ići u klub gdje će sjediti na klupi. U priči oko njegova dolaska u Dinamo problem je - Bruno Petković. Ako Petković ostane na Maksimiru, onda je Belji zasigurno namijenjena klupa. Da je Petković otišao iz Dinama, Beljo bi navodno bez problema kazao "dolazim", ali hrvatski reprezentativac je još u Maksimiru i vinkovačkom napadaču se u toj situaciji ne dolazi. Petković je prvi napadač Dinama, tu su još Sandro Kulenović i Fran Brodić, konkurencija je velika, a Beljo želi doći u klub gdje će što više igrati i biti prvi napadač. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike