Sport
ZRINSKI OSJEČKO 1664 OSTAO BEZ VAŽNOG IGRAČA

Zekić je odveo Unušića u Sarajevo
Objavljeno 28. lipnja, 2024.
Nakon neuspješnog ulaska u elitni rang hrvatskog klupskog nogometa Zrinski Osječko 1664 ostao je bez trenera Igora Budiše, a ovih dana i bez jednog od svojih najpouzdanijih igrača u prošloj sezoni Brune Unušića. Bruno je prošlo prvenstvo igrao doista odlično, u Gradskom vrtu ga je često gledao tadašnji trener Osijeka Zoran Zekić, koji ga je sad pozvao u Sarajevo. Zekić je ovo ljeto sjeo na kormilo BiH prvoligaša, slaže momčad za sljedeće prvenstvo i u svom kadru želi imati mladića koji je karijeru počeo u Hajduku, zatim je nosio dresove Kustošije i Cibalije, a nakon Zrinskog seli se na sarajevsko Koševo. Unušić će se ovih dana priključiti pripremama Sarajeva u Sloveniji.

Gazda Zrinskog Ivan Komak najavljuje i sljedeće sezone borbu za naslov prvaka SuperSport Prve lige, a u nju će bez Budiše na klupi te Unušića u momčadi. Vjerojatno još kojeg igrača koji je prošlo prvenstvo branio boje “pivara”. I. Li.
Zizou nespreman i ima višak kg
Prvak Bosne i Hercegovine Borac iz Banje Luke nedavno je objavio kako je sve dogovorio sa Zinedinom Mustedanagićem i kako je on njihov novi igrač. Zinedin je napustio redove člana SuperSport Prve lige Vukovar 1991 i činilo se da je stvar gotova. No, čini se ništa od transfera, Mustedanagić bi mogao ostati bez angažmana, prema pisanju BiH medija, zbog nedovoljne fizičke spreme i viška kilograma.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike