Sport
OD 1. SRPNJA KREĆE OBNOVA ČLANSTVA

Ponovno pogodnosti za članove Bijelo-plavog kluba
Objavljeno 29. lipnja, 2024.
S Opus Arene u petak je objavljeno kako je došlo vrijeme za obnovu članstva, a navijači članovi NK Osijek na taj će način i u idućoj sezoni, 2024/25. koristiti velike pogodnosti. Članstvo se može obnoviti od ponedjeljka, 1. srpnja počevši u 10 sati pa do 7. srpnja isključivo online, na pripadajućoj web-stranici ulaznice.hr. Klasična lokalna prodaja, na Ticket pointu odnosno blagajnama stadiona Opus Arena, krenut će 8. srpnja, također u 10 sati. Što se cijena tiče, bebe do jedne godine imaju besplatno članstvo, koje se, pak, mora odraditi dolaskom na Ticket point te ne uključuje nikakve pogodnosti u odnosu prema ostalim članovima kluba, već samo prikazuje pripadnost Bijelo-plavima, uz poklon dobrodošlice. Djeca od 1 do 15 godina (navršeni petnaestogodišnjaci više ne ulaze u ovu dobnu skupinu) plaćaju 10 eura, a odrasle osobe, počevši od napunjenih 15 godina, za članarinu će trebati izdvojiti 20 eura. Članstvo, inače, vrijedi za cijelu aktualnu nogometnu sezonu, od srpnja 2024. do kraja svibnja 2025.

Pogodnosti koje će iznova imati članovi Bijelo-plavog kluba odnose se na popust pri kupnji ulaznica, dakako i na ekskluzivni poklon dobrodošlice, popuste u Fan shopu i još neke stvari koje će Klub objaviti naknadno. Bitno je naglasiti da se članstva kupljena online mogu na stadionu preuzeti od 8. srpnja u radnom vremenu Ticket pointa, istaknutom na službenoj klupskoj stranici. Pristupnice moraju popunjavati isključivo oni koji izravno dolaze na Ticket point, što ne vrijedi za navijače koji će sve odraditi online.

- Imajući u vidu visoke ljetne temperature, činjenicu da i vi, dragi naši navijači, imate svoje poslovne i druge obveze, kao i zbog toga da se izbjegne nikome draga papirologija, pozivamo vas da se u što većem broju učlanite online. Sve informacije o godišnjim ulaznicama, koje nestrpljivo iščekujete, također će uskoro biti objavljene, a dok ne krene njihova zaštićena, a potom i otvorena prodaja – odradite članstvo i ponovno si osigurajte vrijedne pogodnosti uz tek par klikova i nekoliko osnovnih stvari koje ćete ispuniti na ulaznice.hr - stoji u objavi na službenoj stranici NK Osijek.

Ivana Liović
Možda ste propustili...