Sport
OPTIMIZAM

Da budemo bolji nego što smo bili
Objavljeno 27. lipnja, 2024.
Zanimljivo je ovih dana na Opus Areni. Pripreme Bijelo-plavih za novu sezonu su počele, četiri nova igrača su stavila potpise na ugovore, u Klubu su ponovno i dva 20-godišnjaka koja su se vratila s posudbi, Ivan Cvijanović i Tin Sajko. Ivan se vratio sa šibenskog Šubićevca, vratar Sajko bio je posuđen Jarunu, a obojica će se sad pokušati nametnuti novom treneru Federicu Coppitelliju. Opus Arenu pohodio je i predsjednik NK Osijek Ferenc Sakalj, koji je momčadi i stručnom stožeru na čelu s Coppitellijem došao dati podršku te zaželjeti sretnu novu sezonu. Sakalj se uoči treninga u pratnji direktora Vladimira Čohara i sportskog direktora Josea Bote spustio u svlačionicu i kratko obratio igračima:



- Nadam se prije svega da ste se dobro odmorili jer sada je pred vama razdoblje napornoga rada, koliko čujem od našeg novog trenera. Jako nam je važno da već 25. srpnja budemo spremni i pravi u svakom smislu u prvoj europskoj utakmici. Želimo se izboriti, uz malo sreće, za ulazak u grupnu fazu Konferencijske lige iako je nekako uvijek najvažnije ostvariti ono najbolje što možemo u domaćem prvenstvu. No i Europa nam uvijek mora biti jako bitna za sve nas u klubu. Svima želim dobre pripreme i stojim na raspolaganju za sve što trebate, a vi ste ti koji morate pomoći i novom stručnom stožeru da sve dobro i uspješno funkcionira. Još jednom vam svima želim uspjeh i da budemo bolji nego do sada - stoji u objavi službene stranice osječkog kluba.



U ime momčadi Sakalju je odgovorio najstariji i najiskusniji član osječke svlačionice, Vedran Jugović.



- Htio bih Vam zahvaliti na dolasku, predsjedniče, to nam sigurno puno znači da imamo Vašu podršku. Ima puno novih lica i mladih igrača koji su nam se priključili, i to je neki put koji slijedimo. Nadam se da će nam u budućnosti donijeti dobre stvari i da ćemo imati uspješnu sezonu - kazao je Jugović.



Momčad Osijeka je još nekoliko dana u Slavoniji, a onda kreće na pripreme u Austriju. I. Li.
Možda ste propustili...

IZBORNIK HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE, NAKON 1-1 PROTIV ITALIJE

Dalić: Ovo je neuspjeh, očito nije naš turnir

Najčitanije iz rubrike