Sport
STASITI STOPER ODLAZI U SLOVENIJU

Na Opus Areni se
oprostili od Bralića
Objavljeno 25. lipnja, 2024.
Stoper NK Osijek Slavko Bralić odlazi u Sloveniju, u redove Celja! Prijelazni rok nije još službeno počeo, ali Bralić se navodno, na poziv trenera Damira Krznara, već sve dogovorio sa Slovencima i sad se samo čeka potpis ugovora. Da je Bralić bivši u NK Osijek, potvrdio je klub s Opus Arene, koji je u ponedjeljak objavio: "Iskusni stoper, 31-godišnji Slavko Bralić više nije stanovnik grada na Dravi i član našeg kluba. Ugovor s Bijelo-plavima mu je istekao s lipnjem ove godine i sasvim je izvjesno kako će Splićanin, koji je ukupno pet sezona odradio u Nogometnom klubu Osijek, potražiti novu sredinu."



Stasiti Splićanin nije bio u skupini igrača kojima je sportski direktor Jose Boto kazao "hvala, ali ne hvala, ne trebaš nam". Osječani su ga navodno željeli zadržati u klubu, razgovaralo se i pregovaralo, ali Bralić je izabrao odlazak u Sloveniju. S Celjem je dogovorio bolje uvijete i suradnju do 2027. godine.



Novi trener NK Osijek Federico Coppitelli danas okuplja momčad Bijelo-plavih, na prozivci i prvom treningu bit će novih lica, a isto tako klub se već oprostio od nekih igrača koji su prošle sezone nosili osječki dres. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike