TvObzor
LJETNI POPIS ZA GLEDANJE NA STREAMING PLATFORMI

Pickbox NOW nudi policijske serije, istinite priče i nezaboravne drame
Objavljeno 28. lipnja, 2024.
Posebno izdvojeni novi naslovi su “Inspektorica Ray”, “Trokut smrti” i “Cheyenne i Lola”

Pickbox NOW donosi uzbudljive novitete za ljeto, ispunjene smijehom, napetim trenucima i zabavom. Od kriminalističkih drama do misterioznih trilera prema istinitim događajima, ovaj popis za gledanje ima nešto za svakoga. Naslovi koji su posebno izdvojeni su: nastavak kriminalističke serije “Inspektorica Ray” (“DI Ray”), premijera drame “Trokut smrti” (“The Vanishing Triangle”) i emotivna priča “Cheyenne i Lola” (“Cheyenne and Lola”), uz mnoge druge klasike koji se uvijek mogu ponovno gledati. Otkrijte najnovije preporuke za uživanje u toplim ljetnim večerima uz vrhunske serije.



Inspektorica Ray


l Producenti i glumci serije podijelili su poruku vjernoj publici za RadioTimes: “Radujemo se što ćemo vas povesti u još jednu uzbudljivu pustolovinu!”. Druga sezona britanske hit-serije “Inspektorica Ray” stigla je na Pickbox NOW, a nove epizode prate ambicioznu i snalažljivu detektivku Ray kako se bori s novom prijetnjom dok se nosi s teretom iskvarenog sustava koji je okružuje. Suočena sa smrtonosnom pucnjavom koja uključuje mladu medicinsku sestru i šefa poznate zločinačke skupine, Ray uzima stvar u svoje ruke. Prijetnja od eskalacije u pravi rat otkriva dublje istine, no pitanje je: hoće li uspjeti spriječiti katastrofu?

Trokut smrti


l Uzbudljiva vijest za ljubitelje kriminalističkih drama i misterija! Temeljena na istinitim događajima, ova šestodijelna serija prati novinarku Lisu Wallace dok istražuje niz nestanaka mladih žena. Lisa vjeruje da je isti čovjek odgovoran za sve slučajeve i za smrt njezine majke skoro dvadeset godina prije. Njezina istraga uranja duboko u povijest mjesta u kojem se nalazi. U središtu priče nalazi se stvarni tajanstveni Vanishing Triangle, područje na istoku Irske poznato po nestancima osam žena čija tijela nikada nisu pronađena. Stvarna policijska istraga propustila je ključne tragove ostavljajući ubojstva neriješenima.

Cheyenne i Lola


l Dvije mlade žene bez ičega zajedničkog nađu se u paklenoj situaciji. Kako bi preživjele i stvorile novi život u neprijateljskom svijetu, moraju udružiti snage. Cheyenne je tek izašla iz zatvora i radi kao čistačica na brodu sanjajući o novom početku. Lola, kompleksna Parižanka bez imalo skrupula, dolazi na sjever Francuske kako bi se preselila k svom ljubavniku. Nakon neočekivanog ubojstva, Cheyenne nedobrovoljno postaje svjedokinja. Svjesna da joj zbog svog dosjea otići na policiju nije opcija, mora udružiti snage s Lolom. Primorane potražiti pomoć lokalnog mafijaša, glavne junakinje ove emotivne serije uvlače se u neočekivano zapetljane situacije.
Danijel Miklić
Možda ste propustili...

“SIMONE BILES RISING” USKORO NA NETFLIXU

Neviđeni povratak gimnastičarske zvijezde

DRAMA “JA, KAPETAN” ZAIGRALA U KINIMA DILJEM HRVATSKE

Epska priča o problemima afričkih migranata

Najčitanije iz rubrike