TvObzor
“SIMONE BILES RISING” USKORO NA NETFLIXU

Neviđeni povratak gimnastičarske zvijezde
Objavljeno 28. lipnja, 2024.
Netflix donosi dokumentarnu seriju u čijem je središtu američka gimnastičarka Simone Biles i njezin povratak na Olimpijske igre. “Simone Biles Rising” priča je o dosad neviđenom povratku u sport, o kojem Biles sama govori, koliko se bori s ranjivošću i sumnjom u samu sebe, ali pritom želi postati prvakinja pod vlastitim uvjetima.

Sjajna gimnastičarka, koja među medaljama ima 30-ak onih s Olimpijskih igara i svjetskih prvenstava, prvi put otvoreno priča o svojoj odluci da se povuče s Olimpijskih igara u Tokiju 2020., kako je to na nju utjecalo, koliko se borila s mentalnim stanjem, ali i odluci da se pokuša vratiti na vrh. Vidjet ćemo trenutak kad se odlučila povući u Tokiju, njezin prošlogodišnji povratak na trening, ali i intimne trenutke s njezinim suprugom Jonathanom Owensom. O Biles govore i njezina bivša kolegica Aly Raisman te majka Nellie Biles.

- Svi smo mi pisci svojih putovanja, a sad sam na mjestu u životu kad sam pomirena s time tko sam ja i što sam prošla kao sportašica, ali najviše od svega - kao osoba. Gimnastika je ono što radim, ali nije ono što ja jesam i sretna sam što će ljudi vidjeti moju drugu stranu, onu izvan natjecanja - kazala je Biles u službenoj izjavi.

“Simone Biles Rising” na Netflix stiže 17. srpnja sa sve četiri epizode. D.M.
Možda ste propustili...

I DALJE NAJTRAŽENIJA DESTINACIJA

Ovog ljeta na Zrću još više sadržaja

KRIMINALISTIČKA DRAMA JEFFA NICHOLSA “BAJKERI” STIGLA U KINA

Na otvorenoj cesti s Hardyjem i Butlerom

Najčitanije iz rubrike