Sport
KAD ĆE SE OPAMETITI

Lovrić se zabavlja i zabija na - betonu
Objavljeno 21. lipnja, 2024.
Na Opus Areni mnogima je ponovno pao mrak na oči zbog Kristijana Lovrića. Ili uopće nije, jer pitanje je koliko računaju na njega i vide li ga u momčadi za sljedeću sezonu. Igrač koji u bijelo-plavom dresu od glamuroznog dolaska u zimu 2022. nije opravdao ono što se od njega očekivalo, sad se opustio na ljetnom odmoru i još jednom pokazao neprofesionalizam. Igrač NK Osijek zaigrao je na malonogometnom turniru u velikogoričkoj četvrti Pleso, dobro se zezao, zabijao, smijao i valjda mislio da će sve to ostati u krugu Plesa. No snimka Lovrića na betonu s loptom, gdje postoji golem rizik od ozljeda, procurila je u javnost, a nestašni dečko hrvatskog nogometa morat će neke stvari objasniti svom poslodavcu, koji ga jako dobro plaća, a malo toga dobiva zauzvrat. Lovrić je pod Zekićevim ravnanjem izgubio mjesto u prvoj momčadi, pa se sad, umjesto da se uozbilji, dobro spremi i pokuša nametnuti novom treneru Federicu Coppitelliju, svojim potezom izvan velikog terena samo zakopava još dublje.

Igranje na malonogometnom turniru u Velikoj Gorici, koji se sredinom mjeseca održao u povodu Dana gradske četvrti Pleso, nije mu nimalo pametan potez, a kako će na tu situaciju reagirati čelnici Osijeka, ostaje vidjeti. Jučer nitko u klubu nije bio previše raspoložen za komentiranje malonogometne aktivnosti svog igrača. Lovrić je svjestan da nije smio igrati, postigao je više od deset golova, ali kako bi njegov nastup ostao nezamijećen, njegovi su pogodci pripisani jednom njegovu suigraču. No u doba mobitela, raznih snimaka i društvenih mreža može se pronaći i gdje vrag spava, a ne je li Lovrić igrao na nekom turniru na kojem nije trebao.

Podsjetimo, Lovrić je kao ponajbolji igrač HNL-a u siječnju 2022. iz Gorice na velika vrata došao u Osijek, ni jednom igraču prije, a ni poslije, nije priređen doček kao njemu. Razdragana masa ga je tad uz ovacije, skandiranje i baklje dočekala u Gradskom vrtu, od Lovrića su se očekivale velike partije u bijelo-plavom dresu, ali one su potpuno izostale. Lovrić od dolaska u Osijek nije ni sjena onog Lovrića iz Gorice. Sezonu je završio kao igrač koji nije bio u prvih 11, a što mu nosi sljedeća, teško je prognozirati. No ono što je sigurno, Lovrić se mora uozbiljiti, jer Osječani više nemaju strpljenja za njegove gluposti. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike