Regija
PRIZNANJE HRVATSKE GOSPODARSKE KOMORE

Našičkom parku nagrada za uredne zelene površine
Objavljeno 28. lipnja, 2024.
NAŠICE - Komisija za nagrade i priznanja Grupacije održavanja zelenih površina Hrvatske gospodarske komore nagradila je najbolja komunalna društva u Hrvatskoj za održavanje zelene infrastrukture.



Među šest dobitnika Priznanja za uspješan rad i doprinos na području komunalne djelatnosti održavanja javnih zelenih površina u Hrvatskoj u 2023. je i Našički park d.o.o. Našice.



Nagradu je preuzeo predsjednik Uprave Našičkog parka Hrvoje Žiha na svečanosti u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu. ‘‘Ova nagrada potvrđuje predanost i kvalitetu rada Našičkog parka u komunalnoj djelatnosti unatoč svim izazovima i preprekama. Našički park zahvaljuje Hrvatskoj gospodarskoj komori na ovom značajnom priznanju koje će nas motivirati da nastavimo s još većim entuzijazmom. Posebnu zahvalu upućujemo vrijednim djelatnicima, čiji trud, marljivost i posvećenost predstavljaju temelj ovog uspjeha. Našički park nastavit će stvarati i održavati zelene površine koje će služiti svim generacijama, pružajući ljepši i zdraviji okoliš za sve. Također, veselimo se budućim izazovima i novim uspjesima u unapređenju javnih prostora‘‘, istaknuli su iz Našičkog parka.



Odjel Čistoće javnih površina Našičkog parka radi na održavanju komunalne infrastrukture prema programu Grada Našica. U održavanje zelenih površina uključena je košnja zelenih i uređenje cvjetnih površina, održavanje živica te Velikog parka i Aleje lipa. S.F.
Možda ste propustili...

UVOD SU U SREDIŠNJI TJEDAN I 58. ĐAKOVAČKIM VEZOVIMA

Mali vezovi 2024.: U raspjevanoj povorci 1200 malih folkloraša

PLIVALIŠTE PUNO VIŠE OD BAZENA

Milijun posjetitelja u sedam godina

Najčitanije iz rubrike