Mozaik
TRAP-ZVIJEZDA RAZVESELILA FANOVE

Hiljson Mandela najavio veliki koncert u Zagrebu
Objavljeno 27. lipnja, 2024.
Zagrebački glazbenik i autor te trap-ikona domaće scene - Hiljson Mandela, najavljuje za ovu jesen veliki koncert u Zagrebu. U subotu, 5. listopada, nastupit će u Boćarskom domu, što će biti njegov najveći samostalni koncert do sada. Najava tog koncerta stiže dok je s aktualnim novim singlom “Ankaran” četvrti tjedan zaredom na #1 Billboard Croatia Songs liste. Prvi je to u nizu novih singlova koje će objaviti do kraja godine, a pjesma je odmah po objavi ostvarila izvrsne rezultate na digitalnim glazbenim listama - prateći videospot dosegnuo je #1 YouTube Trending liste u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, a u preostalim se zemljama regije našao u Top 10.

U listopadu 2022. Hiljson Mandela održao je do tada najveći solo koncert, u Tvornici kulture, koja je bila rasprodana mjesec dana unaprijed. Bio je to trijumf njegove dosadašnje karijere u godini u kojoj je objavio prvi solo album “Mandela Effect”. Album je već u prvom tjednu objave pomeo glazbene streaming platforme. Točno godinu dana poslije, u listopadu 2023., sa svojim matičnim trap-kolektivom KUKU$ obilježio je deset godina djelovanja uz rasprodani zagrebački Dom sportova, kada su momci uz 4000 posjetitelja, s nizom zamijećenih glazbenih gostiju i uz bogatu koncertnu produkciju održali jedan od istaknutijih nastupa domaće trap-scene. Njegov najveći samostalni koncert u listopadu ove godine bit će u znaku novih pjesama, koje priprema za novo studijsko izdanje, čija objava slijedi do kraja godine.

Ulaznice za koncert u prodaji su na online-platformi Core Event i na fizičkim prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Rockmark i Dirty Old. Cijena ulaznice u pretprodaji bit će 13 eura, a na dan koncerta 17 eura. Organizator koncerta je yem. T.K.
Možda ste propustili...

NAJAVIO VELIKU TURNEJU U 16 DRŽAVA

Baby Lasagna 2025. nastupa po Europi i UK

PRIJAVE SU ZA LJUBITELJE FOTOGRAFIJE OTVORENE DO 30. SRPNJA

Novi natječaj National Geographica

Najčitanije iz rubrike