TvObzor
NAJGLEDANIJA SERIJA U SAD-U

“Tracker” ima 19 milijuna gledatelja po epizodi
Objavljeno 21. lipnja, 2024.

Nedavno je objavljena lista najgledanijih TV sadržaja u SAD-u, a zanimljivo je da je najgledanija serija ostvarenje za koje su rijetki izvan ove zemlje čuli. Riječ je o seriji “Tracker” koja je imala čak 19 milijuna gledatelja po epizodi.



TV publika u SAD-u je ove sezone naveliko pratila “Tracker”. Nova CBS-ova drama, u kojoj glavnu ulogu tumači Justin Hartley bila je najgledanija zabavna serija TV sezone 2023./24. Prema mreži Eye, to je prvi put da je TV serija u prvoj sezoni rangirana kao emisija broj jedan otkako je “Survivor” premijerno prikazan kao instant fenomen 2000. godine.

Riječ je o akcijskoj seriji koju je kreirao Ben H. Winters prema romanu Jefferyja Deavera “The Never Game” iz 2019. godine. U seriji glumi Justin Hartley kao Colter Shaw, vješti stručnjak za preživljavanje i tragač koji zarađuje za život pomažući policiji i građanima u zamjenu za novčanu nagradu. Hartleyju se pridružuju glavni glumci Robin Weigert, Abby McEnany, Eric Graise i Fiona Rene.

“Trackeru” je pomogla premijera u veljači iza Super Bowla što mu je dalo veliki skok u gledanosti. Prema CBS-u, “Tracker” je najgledanija nova serija još od “Očajnih kućanica” u TV sezoni 2004./05. Za svojih prvih sedam epizoda, serija je u prosjeku imala 19 milijuna gledaltelja na više platformi tijekom emitiranja i streaminga tijekom 35-dnevnog perioda. U ožujku 2024. godine je najavljena i druga sezona. T.K.
Možda ste propustili...

PRIČA O USPONU ENGLESKOGA NOGOMETA

Nogometna groznica: Borba za Premier ligu

U NOVOM FILMU “THE INSTIGATORS”

Damon i Affleck su najgori pljačkaši

Najčitanije iz rubrike