TvObzor
USKORO NOVI NASTAVCI “ZLATNOG KAVEZA”

Hoće li Ferit uspjeti vratiti Sejraninu ljubav?
Objavljeno 24. svibnja, 2024.

Novim nastavcima na Novu TV uskoro se vraća turska serija koja je osvojila srca brojnih gledatelja - “Zlatni kavez”. Očekuju nas nove epizode ispunjene uzbuđenjem, intrigama i emotivnim trenutcima. Ljubitelji dramatičnih zapleta i emotivnih priča imat će priliku uživati u napetim epizodama serije koja prati strastvenu i kompliciranu vezu Sejran i Ferita, donoseći neočekivane preokrete koji će sve prikovati uz ekrane.



Ljubavne nedaće koje prate mladi par Sejran i Ferita još od dana kada su se upoznali sa svakim su se trenutkom sve više produbljivale, ali i komplicirale njihov odnos. Sad kad je oboje odlučilo poći svojim putem, traumatični događaji ponovno ih zbližavaju. Uskoro će gledatelji imati priliku vidjeti kako se raspleo dramatičan obrat u kojem Sejraninu ocu Kazimu život visi o niti, a Ferit je odlučio napraviti sve kako bi ga spasio. Sve se dogodilo jer je Feritov otac Orhan odlučio natjerati Kazima da plati visoku cijenu. Ferit, koji nije mogao stajati po strani u toj opasnoj situaciji, ušao je u veliku borbu da spasi Kazima. Sejran, koja je na rubu gubitka oca, odlučna je dati zasluženu kaznu onima zbog kojih je to doživio, ne znajući da iza svega stoji Orhan.

Prisjećajući se teških trenutaka u kojima ga je otac podržavao u prošlosti, Ferit se svim silama trudi sakriti istinu od Sejran, a istodobno se intenzivno trudi spriječiti da mu otac ode u zatvor. Sejran je zahvalna Feritu što joj je spasio oca, ali ne odustaje od pokušaja da osveti oca. Kad Ferit dovrši sve pripreme da prokrijumčari svog oca u inozemstvo, Sejran će napraviti konačni korak. Što će to biti, ne propustite doznati u novim napetim nastavcima “Zlatnog kaveza”. D.M.
Možda ste propustili...

U NOVOM FILMU “THE INSTIGATORS”

Damon i Affleck su najgori pljačkaši

DRAMA “JA, KAPETAN” ZAIGRALA U KINIMA DILJEM HRVATSKE

Epska priča o problemima afričkih migranata

Najčitanije iz rubrike