Sport
U SUSRETU PROTIV SEGESTE I NEKI SASVIM MLADI IGRAČI CIBALIJE

Pernar: Očekujem kako će Tomislav Turčin sljedeće prvenstvo eksplodirati
Objavljeno 26. svibnja, 2015.

VINKOVCI - Budući da više nemaju nikakav rezultatski imperativ, u Cibaliji su u posljednja dva kola odlučili promovirati mlade igrače. Protiv Segeste u sastavu Cibalije bila su dva juniora (Filip Uremović, Tomislav Turčin) i dva kadeta (Zdravko Simonović i Marko Mlakić), dok je na klupi sjedio Ivan Drljo. Dva kadeta već sutra imaju jako važnu utakmicu na stadionu Cibalije kada im u goste stiže zagrebački Dinamo, protiv kojeg će igrati u finalu Kupa Hrvatske za kadete. Stoga nas je zanimalo kako je Dražen Pernar s klupe vidio igru dvaju darovitih kadeta.

- Budući da su prvi put zaigrali u seniorskoj momčadi, dečki su bili previše impresionirani pa su, vjerojatno, malo izgorili od silne želje. Gledajući u globalu, obojica su odigrala dobro i vjerujem da će im ova utakmica biti veliki poticaj za utakmicu koja ih čeka u njihovoj kategoriji, finalu Kupa protiv Dinama na našem stadionu. Upravo zbog toga smo ih i nagradili minutažom u seniorskom sastavu. Jednom su morali osjetiti kako je biti među seniorima. Svaki put se počinje prvim korakom.

Susret protiv Segeste, od mladih igrača, najbolje je odigrao Tomislav Turčin, koji je oduševio malobrojnu publiku na stadionu Cibalije.

- Slažem se bio je najbolji od svih mladih igrača, ali ima razloga za to. Turčin je već skupio određenu minutažu u seniorskom sastavu i nije čudo što je tako dobro odigrao. Osobno očekujem kako će on sljedeće prvenstvo eksplodirati i mogu već sada sa sigurnošću reći kako će Cibalia u njemu dobiti odličnog napadača. Zaista imamo darovitih igrača, samo moramo biti strpljivi i dočekati da prođu privikavanje na drukčiji režim rada - zaključio je Pernar. A.Grgić

danas u širokom polju

Nogometaši Cibalije danas će odigrati prijateljsku utakmicu u Širokom Polju protiv domaćeg Hajduka, koja će početi u 17.30 sati. Cibalia će svojim nastupom uveličati proslavu 80. godišnjice NK Hajduk. U Širokom Polju nastupit će svi igrači koji nisu ozlijeđeni te mladi igrači koji neće nastupiti u finalu kadetskog Kupa protiv Dinama dan poslije.

Možda ste propustili...

HRVATSKA VJEROJATNO ISPALA S EUROPSKOG PRVENSTVA

Zaccagni nam je u osmoj minuti nadoknade ugasio snove o osmini finala

PRIJETNJE I UVREDE ZBOG MLADE TURSKE ZVIJEZDE

Savez i igrači brane izbornika Montellu

Najčitanije iz rubrike