Mozaik
"7 UJUTRO"

Hiljson Mandela objavio novi singl inspiriran cro-dance pokretom
Objavljeno 4. srpnja, 2024.

Hiljson Mandela, zagrebački glazbenik, autor i trap-ikona domaće scene, predstavlja novi singl s videospotom. Naslova "7 ujutro", riječ je o njegovu drugom ovogodišnjem singlu, koji stiže nakon hit-pjesme "Ankaran", s kojom je proveo četiri tjedna na #1 Billlboard Croatia Songs liste i kojim dodatno najavljuje svoj najveći samostalni koncert do sada, ove jeseni u zagrebačkom Boćarskom domu.

- Pjesma nosi jednu neopterećujuću feel-good vibru koju smo u jednom danu zavrtjeli u studiju. Bio sam oduševljen beatom koji je kreirao Lockroom i u nekoliko sam minuta imao gotov refren, a ostatak pjesme samo se nadovezao - otkriva Hiljson. Dodaje kako je naknadno shvatio da ih je u stvaranju novog singla inspirirala cro-dance era domaće glazbene scene:

 



- S odmakom sam shvatio da me instrumental pjesme podsjetio na cro-dance pokret, koji je svojedobno isto bio poseban novi val na sceni, i inspirirao me. Tako da mi uopće nije bilo teško napisati taj tekst i osjetiti cijelu vibru pjesme te vjerujem da smo najbolje što smo mogli u ovaj singl prenijeli tu srž druženja, partijanja i jednog dobrog života - kaže.

Kao i dosadašnje samostalne singlove, Hiljson Mandela je ovu pjesmu kreirao sa stalnim suradnikom, producentom Mihovilom Šoštarićem Lockroomom, a prateći videospot redateljski potpisuju Luka Matković i Ana Cindrić.

Novim singlom "7 ujutro" dodatno najavljuje svoj najveći samostalni koncert do sada, koji će održati 5. listopada u zagrebačkom Boćarskom domu. Bit će u znaku novih pjesama koje priprema za novi album, čija objava slijedi do kraja godine. Ulaznice su dostupne u prodaji na online-platformi Core Event. T.K.

Najčitanije iz rubrike