Novosti

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!
Objavljeno 3. srpnja, 2024.
MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

Financijska agencija (FINA) zapošljava Arhitekta tehnološkog sustava - senior (m/ž). Od kandidata očekuju minimalno sedam godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, aktivno poznavanje engleskog jezika, iskustvo rada na području serverske infrastrukture, baze podataka, diskovnih sustava, klasteriranja te virtualizacije. Svoju životopis pošaljite im do 12. srpnja.


Postani ‘aktivni’ sastojak veselog tima Atlantic Grupa - Farmacia na poziciji Magistar farmacije / Farmaceut (m/ž). Kao novi član tima bit ćeš zadužen/a za pružanje vrhunske farmaceutske skrbi, redovitu komunikaciju s pacijentima, aktivno sudjelovanje u organizaciji i kreiranju vizualnog doma poslovnice. Više informacija o uvjetima rada pronađi u oglasu koji je aktivan do 28. srpnja.


Roto dinamic d.o.o. u potrazi je za Prodavačem (ž/m) na više lokacija. Budućim kolegama nude rad u stabilnoj firmi, mogućnost usavršavanja i napredovanja, stimulativna i sigurna primanja te ostale nagrade kao i popust na asortiman iz trgovine. Svoju životopis pošalji do 14. srpnja.


Comcross croatia d.o.o. koja se bavi projektiranjem i izgradnjom telekomunikacijskih mreža u Hrvatskoj i Njemačkoj zapošljava Voditelja prodaje (m/ž). Od kandidata traže prethodno radno iskustvo u prodaji s naglaskom na B2B sektor, izvrsne komunikacijske i pregovaračke vještine, sposobnost izgradnje dugoročnih odnosa s klijentima te posvećenost razvoju poslovanja i izgradnji dugoročnih odnosa s kupcima. Javi im se do 24. srpnja.


Restaumatic d.o.o. u Osijeku zapošljava odgovornu i komunikativnu osobu na poziciji Prodajni specijalist (m/ž). Svom budućem kolegi/ci nude profesionalni onboarding, stalnu podršku kolega i nadređenih, mogućnost napredovanja i dodatne edukacije te rad od ponedjeljka do četvrtka od 8:00 do 16:30, a petkom do 14:00 sati. Oglas je aktivan do 25. srpnja.


Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!


Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Možda ste propustili...

MINISTAR ZDRAVSTVA O NAPADU NA KBC ZAGREB

“Ne zna se jesu li hakeri ukrali podatke”

JOŠ JEDNA MASOVNA GROBNICA KOD VUKOVARA

Obitelji nestalih: Informirani smo, naš je glas uvažen

ZLATNI KLJUČ ZA NAJBOLJEG VELIKOG IZVOZNIKA DOBIO KONČAR - D&ST

Izvoznici su okosnica gospodarstva, oni najviše pridonose ubrzanju rasta

Najčitanije iz rubrike