Mozaik
JOSIP PAULIĆ I ROCKOKO ORKESTAR

Snimili su novi singl “Panonska romansa”
Objavljeno 3. srpnja, 2024.

Pjevačka nada slavonske tamburaške scene, Josip Paulić iz Vinkovaca, udružio je snage s Rockoko Orkestrom kako bi predstavio svoj najnoviji singl "Panonska romansa". Ova predivna pjesma sporije prirode, koja spaja tamburaške zvuke s violinom, odmah osvaja srca slušatelja svojom emotivnošću i dubinom.

Josip Paulić, sa svojim karakterističnim raspjevanim baritonom, uspijeva se približiti željenoj publici, a njegova strast i posvećenost prema glazbi vidljivi su u svakom tonu pjesme. Glazbu i tekst za "Panonsku romansu" potpisuje Boban Dževerdanović, a za aranžman je zaslužan Damir Butković Budo. Produkciju potpisuje Tihomir Ivanetić iz Rockoko studija, koji je sa svojim timom pridonio stvaranju jedinstvenog zvuka pjesme. Tambure su odsvirali Krunoslav Dražić i Damir Butković Budo, a violinu Momir Jovanović, dodajući pjesmi poseban šarm.

 



“Panonska romansa" pjesma je koja spaja zvukove tambura i violine, stvarajući harmoničan i melodičan doživljaj koji oduševljava sve generacije. Josip Paulić i Rockoko Orchestra će ovom pjesmom zasigurno ostati u srcima mnogih ljubitelja tamburaške glazbe, ali i donijeti nam još više predivnih pjesama koje slave slavonsku glazbenu tradiciju.

Paulić je s Rockoko Orkestrom posljednji put surađivao u lipnju, kad su objavili “Himan svetom Anti” na blagdan svetog Ante. T.K.

Najčitanije iz rubrike