TvObzor
“PADDINGTON IN PERU” DOBIO JE TRAILER

Omiljeni britanski
medvjedić vraća se najesen
Objavljeno 21. lipnja, 2024.

Medvjedić Paddington krajem godine stiže u kina u novoj avanturi kad s obitelji Brown ode u posjet svojoj teti Lucy. Kako će to otprilike izgledati, možemo vidjeti u traileru koji donosi sve omiljene likove.



“Paddington in Peru” službeni je naslov trećeg igranog filma o Paddingtonu, a slijedi deset godina nakon prvog “Paddingtona” (iz 2014.) te njegova nastavka tri godine poslije. Treći film, kako je otprije poznato, prati omiljenog medvjedića koji odlazi u Peru da bi ponovno vidio svoju tetu Lucy, sad smještenu u dom za starije umirovljene medvjede, no kad tamo stigne s obitelji Brown, shvati da se izgubila u golemoj šumi Amazone. Paddington će s Brownovima i novim saveznicima krenuti u avanturu pronalaženja kojoj iznenađenja neće nedostajati.

 

 



Svoje uloge ponavljaju Hugh Bonneville, Julie Walters, Madeleine Harris i Samuel Joslin, među novim glumcima su Emily Mortimer, koja je zamijenila Sally Hawkins u ulozi gospođe Brown, Antonio Banderas, Olivia Colman i Carla Tous, dok su glasove medvjediću Paddingtonu i teti Lucy još jednom posudili Ben Whishaw i Imelda Staunton. Film je režirao Dougal Wilson, a scenarij napisali Mark Burton, Jon Foster i James Lamont. Redatelj prva dva filma, Paul King, radio je na priči te je jedan od izvršnih producenata.

“Paddington in Peru” u europskim kinima očekujemo 8. studenoga, a u američka stiže tek 17. siječnja 2025. godine. T.K.

Možda ste propustili...

GRANICE LJUDSKIH SPOSOBNOSTI: SUPERTALENTI

Jedinstven uvid u svijet superljudi

CINESTAR NAJAVLJUJE BROJNE PREMIJERE

U toplim nas mjesecima očekuju mnogi vrući naslovi

Najčitanije iz rubrike