Osijek
DO PETKA, 14. LIPNJA

Radovi preusmjerili busove u Divaltovoj
Objavljeno 12. lipnja, 2024.
Radovi su trebali trajati pet dana, no na kraju će trajati ukupno 12 dana, a što će utjecati na promet autobusa u sklopu gradskog prijevoza. Naime, zbog nepredviđenog produženja radova hitne sanacije oštećenja kanalske mreže na križanju Ulice Martina Divalta i Ulice Josipa Reihl-Kira (jugoistok), iz Gradskog prijevoza putnika obavještavaju korisnike da se privremena regulacija prometa, prvotno najavljena za razdoblje od ponedjeljka, 3. lipnja, do petka, 7. lipnja, produžava do petka, 14. lipnja. Pojedini prometni tokovi u križanju bit će obustavljeni.

Podsjećamo da je GPP zbog navedenih radova bio u obvezi preusmjeriti svoje autobusne i tramvajske linije koje prometuju i križanjem u sanaciji. Riječ je o liniji A 3: ČEPIN 3-4 – MIO – IND. ZONA NEMETIN – TENJA 4-3, liniji A 4: BRIJEŠĆE – TENJA 4-3, liniji A 7: DRINSKA – USKE NJIVE – DRINSKA, kao i liniji T 2: BIKARA – TRG Lj. GAJA – UL. HRVATSKE REPUBLIKE.

U svim dolascima od zapada prema istoku, smjer od Svačićeve ulice prema križanju Divaltova - Srijemska, prometuju obilazno: iz Divaltove ulice desno u Ulicu Reihl-Kira - lijevo u Lopudsku ulicu - lijevo u Srijemsku ulicu te dalje od kružnog toka Divaltova-Srijemska ustaljenim trasama linija. Na obilaznoj trasi svih linija nema privremenih, zamjenskih postaja jer se ovim preusmjerenjem ne ukida ni jedna postaja na predmetnim linijama. Po završetku radova uspostavit će se promet ustaljenim trasama. U smjeru od istoka prema zapadu promet se normalno odvija sjevernim kolničkim trakom cijelom duljinom Divaltove ulice. M.Bu.
Možda ste propustili...

HOTEL MATERRA I UČENICI UGOŠKOLE

Zajedno u otkrivanju seulske koktel-scene

KULTURNO-UMJETNIČKO DRUŠTVO JOSIPOVAC

Očuvanje zavičajne narodne nošnje

VATROGASCI U FRUŠKOGORSKOJ ULICI

Noćna intervencija nije bila potrebna

Najčitanije iz rubrike