Novosti
PREMINULIH NEMA

U VSŽ 51 pozitivna osoba - 17 manje nego dan ranije
Objavljeno 25. listopada, 2020.

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8 sati, u posljednja 24 sata je 51  nova pozitivna osoba na COVID-19 (11 osoba iz Vinkovaca, po pet iz Vukovara, Županje i Ilače, četiri iz Ivankova, tri iz Gradišta, po dvije iz Jarmine, Rokovaca i Tovarnika te po jedna iz Andrijaševaca, Borova, Bošnjaka, Bršadina, Donjeg Novog Sela, Markušice, Pačetina, Rajevog Sela, Slakovaca, Starih Jankovaca, Tordinaca , a jedna je zaražena osoba s boravištem izvan županije. Preminulih osoba nema.

Od početka epidemije, ukupan broj oboljelih osoba je 1 574, od kojih je 1 205 osoba izliječeno, a ukupno je 20 preminulih osoba. Trenutno je u županiji 25 osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti.
 
U protekla 24 sata testirana je 221 osoba, te je ukupno do sada  testirano 15 830 osoba. U samoizolaciji je 1 070 osoba. 
 
Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u najistočnijoj županiji je pozitivno 18 djelatnika iz sustava zdravstva - četiri liječnika, osam medicinskih sestara/tehničara, jedan drugi zdravstveni radnik i pet  nezdravstvenih radnika. U samoizolaciji iz sustava zdravstva je 44 radnika  - 11 liječnika, 21 medicinska sestra/tehničar, jedan drugi zdravstveni radnik i 11 nezdravstvenih radnika.(M.F.)


 

Možda ste propustili...

120 NOVOOBOLJELIH U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

Preminulo osam osoba, na respiratoru 32 pacijenta

NAJGORI DAN U VIROVITIČKO-PODRAVSKOJ ŽUPANIJI

Virus se probio u dom za starije i nemoćne

SMANJITI DIGITALNI JAZ MEĐU DJECOM

Bez adekvatne opreme 12 posto obitelji

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

LETAK U SANDUČIĆIMA OSJEČANA

Anonimni uradak vrvi lažima o koronavirusu

2

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

Na bolničkom liječenju 229 oboljelih od COVID-19, sedam osoba preminulo

3

DAVID OZRETIĆ JEDAN OD PIONIRA MEHANIČKE TROMBEKTOMIJE U HRVATSKOJ

Liječnici osječkog KBC-a mogli bi obaviti stotinjak takvih procedura godišnje