Mozaik
NAKON NEUSPJEHA SKROMAN DOČEK

Zračnom lukom Zagreb odjekivalo “Luka, Luka...”
Objavljeno 26. lipnja, 2024.
Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se iz Njemačke nakon što je prerano završila svoj nastup na Euru. Prema očekivanju, u srijedu nešto nakon podneva nije bilo euforije ni slavlja u zagrebačkoj zračnoj luci, jer od Vatrenih se na ovoj eurosmotri ipak očekivalo mnogo više nego što su oni dali. Reprezentacija se nije vratila kompletna, u Njemačkoj su ostali Josip Stanišić, Marin Pongračić i Luka Sučić, koji su umjesto u Zagreb krenuli na put prema Münchenu. Među prvima su iz aviona pred oko 300 navijača izišali Borna Sosa i Bruno Petković. Zaputili su se među njih i podijelili autograme, a Sosa je kazao kako je svima žao što se završilo ovako kako je završilo.



- To je nogomet, kao što je izbornik rekao, treba biti dostojanstven u porazima. Ne mogu opisati koliko je lijepo bilo slušati himnu na stadionu gdje je 80 posto hrvatskih navijača. Upravo zato mi je bilo žao što nismo išli dalje - izjavio je Sosa.



Kapetan i vođa ove generacije hrvatskih nogometaša Luka Modrić dobio je najveći pljesak i ovacije u zagrebačkoj zračoj luci. Kad su ga ugledali, ljudi su počeli skandirati “Luka, Luka, Luka...”, kapetan se zaputio prema njima, podijelio nekoliko autograma i strpljivo se fotografirao. Igrači su brzo krenuli prema autobusu reprezentacije i napustili zračnu luku. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike