Crna kronika
VELIKA TUGA U POTNJANIMA

Poginuo u slijetanju dan nakon svadbe
Objavljeno 25. lipnja, 2024.
Tridesettrogodišnjak koji je poginuo u prometnoj nesreći što se dogodila u nedjelju, 23. lipnja, nakon 11 sati na državnoj cesti DC 515 Đakovo-Našice, sletjevši s ceste na dionici između Satnice Đakovačke i Potnjana, kod skretanja za Kućance Đakovačke, izgubio je život samo dan nakon - vlastite svadbe.

Zapravo, ironijom života, od izgovaranja sudbonosnog "da" do tragične smrti nije prošao ni jedan dan, ni 24 sata, jer je svadbu imao večer prije, u subotu, a poginuo je sutradan prijepodne, nakon 11 sati. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o 33-godišnjaku iz Potnjana, selu na području općine Drenje, u koje se doselio relativno nedavno, i to s partnericom s kojom je imao petero djece, a šesto je na putu. S tom partnericom, majkom svoje petero djece i šestim djetetom na putu, u subotu se i oženio. U selu ne znaju odviše o svom novom, u nedjelju tragično stradalom sumještaninu.

Kako neslužbeno doznajemo, 33-godišnjak se s obitelji doselio u Potnjanine iz Đakova, a u tom su selu kupili kuću i po dolasku se bavili lubenicama. Trenutačno je radio u jednoj privatnoj građevinskoj firmi iz Selaca Đakovačkih. Policijski službenici Policijske postaje Đakovo dojavu da se na spomenutom pravcu dogodila prometna nesreća zaprimili su u nedjelju oko 11.11. Nesretni 33-godišnji vozač osobnog automobila preminuo je na mjestu događaja.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je vozač zbog neprilagođene brzine vozila sletio s kolnika, zbog čega je došlo do višestrukog prevrtanja i zaustavljanja vozila na oranici. Tridesettrogodišnji vozač, koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom, smrtno je stradao. Tijelo vozača je prema nalogu zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Osijeku prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na obdukciju. S.Župan
Možda ste propustili...

POGINUO U KUTINSKOJ PETROKEMIJI

Radnik iz Egipta pao s visine od 20 metara

SAMO U JEDNOM DANU 117 POŽARA U DRŽAVI

Hrvatska gori, a na snazi je zabrana paljenja vatre

Najčitanije iz rubrike