Mozaik
SNIMA SE “WRONGFUL DEATH 2: BLOODLINES”

Costas Mandylor i Bai Ling su na setu u Slavoniji i Baranji
Objavljeno 19. lipnja, 2024.
Brojne osječke i baranjske lokacije i ovoga će mjeseca postati prave filmske kulise zbog nastavka snimanja filma "Wrongful Death 2: Bloodlines", drugog dijela trilera redatelja, producenta i glumca Vjekoslava Katušina, scenarista Miroslava Trčka i koproducenta Milana Papića. Snimanju se tijekom lipnja pridružuju zvijezda kultne franšize "Slagalica strave" Costas Mandylor i Bai Ling, kinesko-američka glumica ("Divlji zapad" s Will Smithom, "Crveni ugao" s Richardom Gerom, serija "Lost"). Na snimanju će se pojaviti i njemačka pjevačka senzacija Joey Heindle, 13-godišnji Emin Račić, koji u nastavku glumi sina Costasa Mandylora, te već poznate glumice iz prvog filma "Wrongful Death", Alona Hertha i Jenny Paris.

- Snimanje do sada prolazi i bolje od planiranoga, a posebno me raduje što snimamo baš u mojoj rodnoj Slavoniji i Baranji, i to s ovakvom zvjezdanom postavom. Vjerujem da smo za ovaj projekt okupili najbolje od najboljih i na to smo jako ponosni - ističe Katušin i najavljuje nastavak snimanja i tijekom srpnja, kad će im se u Hrvatskoj pridružiti glumačke legende Eric Roberts i Michael Paré, koji i utjelovljuju glavne likove u prvom dijelu ovog filmskog trilera, te švicarska glumica Silvia Spross.

- Zahvalni smo na velikoj zainteresiranosti javnosti, posebno lokalnog stanovništva, te se nadamo da ćemo im u skorije vrijeme moći i prikazati ono na čemu smo vrijedno radili sve ove mjesece. Planiramo premijeru prvog filma u Hrvatskoj, a onda svakako i drugog, ali nećemo još otkrivati baš sve detalje - zaključuje Katušin. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike