Dome slatki dome
SAVJET: ODRŽAVANJE OKUĆNICE

Fasadei staze bez tvrdokornih mrlja i nečistoće
Objavljeno 29. svibnja, 2024.
Održavanje okućnice nije samo održavanje estetskog izgleda, već i briga o našem mikro okolišu
Svatko tko drži do svoga doma, bez obzira je li riječ o kući ili zgradi, zasigurno ovo toplo vrijeme koristi za uređenje okućnice. Od prilaza, garaža, staza, betonskih opločnika, terasa, keramike, fasada, pa do vrtnog namještaja, roštilja i svega drugoga što okružuje i čini naš dom ugodnim mjestom za boravak. Održavanje okućnice nije samo održavanje estetskog izgleda, već i briga o našem mikro okolišu u kojem živimo kako bi nam on bio što ugodniji. I dok za čišćenje nije teško naučiti vještine poput služenja visokotlačnim peračem i četkama, za vrhunske rezultate neophodni su i – sredstva za čišćenje. Dobili smo priliku isprobati vrhunska sredstava iza kojih stoji domaća pamet. Naime, hrvatski brend M8 Solution specijalizirao se u proizvodnji sredstva upravo za održavanje okućnica i doma.

Bez granica


Prvo na redu je Degreaser 800, moćno sredstvo koje efikasno uklanja masnoće, ulja i ostale tvrdokorne nečistoće. Od podova do roštilja, ovaj svestrani proizvod omogućuje vam temeljito čišćenje svih površina bez ostavljanja tragova ili štete. Tajna je u visokoj koncentraciji i mogućnosti razrjeđivanja s vodom u raznim omjerima, pa tako za snažna industrijska zaprljanja sredstvo rijedimo u omjeru od 1:20 do 1:60, dijelove motora, mehanizacije i ostala teška zaprljanja čistimo rijeđenjem sredstva od 1:3 do 1:10. Primjena je neizostavna i za pranje vanjske površine karoserije automobila gdje sredstvo rijedimo u omjeru čak od 1:40 do 1:80. Korištenje sredstva je jednostavno, dovoljno je samo razrijeđeno sredstvo uliti u raspršivač, nanijeti ga na površine i nakon nekoliko minuta temeljito isprati vodom.

Nakon što smo se riješili teških mrlja od ulja i drugih masnoća, vrijeme je za detaljnije čišćenje fasada i podova svih izvedbi, od betona, betonskih opločnika, keramike, kamena. Tu na scenu stupa 3 IN 1 CLEANER, sredstvo koje čisti, dezinficira i osvježava. Bez obzira o kojoj se površini radi, ovaj proizvod pruža sveobuhvatno čišćenje koje će vašu okućnicu ostaviti blistavom i mirisnom. Ovo moćno sredstvo s lakoćom uklanja neugodne proljetne nijanse zelene i crne te razna druga atmosferska zaprljana ostavljajući iznimne rezultate iza sebe. Primjena je kao i kod prethodnog sredstva jednostavna, s tim da je sredstvo preporučljivo koristiti bez rijeđenja, eventualno kod manjih zaprljanja rijedimo ga sa do 20 % vode. Sredstvo je dovoljno nanijeti na površinu i ostaviti 30-ak minuta djelovati, a za to vrijeme uvjeriti se u čaroliju gdje sva atmosferska zaprljanja nestaju. Naposljetku površine ispiremo vodom, idealno toplom i pod pritiskom visokotlačnog perača, te time proces čišćenja zvršava.

Dubinsko čišćenje


Mnogi su u potrazi univerzalnog čistača, no nikako ne pronalaze ono jedno koje će moći primijeniti na raznim površinama. Kada se suočite s tvrdokornim mrljama ili nečistoćama koje se čine nemoguće očistiti, od tekstila, unutrašnjosti automobila, sjedalicama u vrtu, namještaju, plastici, metalu, pločicama i brojnim drugim površinama, M8 Solution HRC Deep Cleaner je tajni adut. Ovo sredstvo penetrira duboko u površine, uklanjajući čak i najtvrdokornije nečistoće. Sredstvo je također izuzetno izdašno zahvaljujući mogućnosti rijeđenja do 1:10, ovisno o stupnju nečistoće. Održavanje okućnice može biti jednostavno i učinkovito uz pravilna sredstva za čišćenje. M.R.
Možda ste propustili...

DIZAJN: UREĐENJE VANJSKIH PROSTORA

Udobne garniture za uživanje vani

ZABAVNA KAMPANJA ZA PERILICE RUBLJA

Smanjuju emocionalni stres

Najčitanije iz rubrike