Osijek
IGOR DELAČ I OSTALI TRKAČI DONIRALI NOVAC S UTRKE KBC-U

S 2552 eura obnovit će klime
Objavljeno 21. ožujka, 2024.
Pjevač Igor Delač, organizator humanitarne utrke "Osijek trči - I ti to možeš, daruj svoje kilometre" održane 3. prosinca 2023. na osječkoj promenadi, u sklopu obilježavanja Dana grada Osijeka, uručio je u četvrtak donaciju Klinici za onkologiju KBC-a Osijek.

Delač je istaknuo kako su na utrci, u suradnji s Gradom Osijekom, Sportskom zajednicom Osječko-baranjske županije, Zajednicom osječkog sporta i Atletskim klubom "Slavonija-Žito" Osijek prikupljena startnina i donacije od više od 300 trkača, pa su pomoćniku ravnatelja za kvalitetu, prof. dr. sc. Domagoju Drenjančeviću, dr. med. predali 2552,58 eura.

- Mnogo je ljudi uključeno u ovu priču, a kada vidim takvu podršku, doista sam sretan i nisam tu sam, zato to namjerno napominjem. Svima hvala, trkačice i trkači opet su pokazali da imaju veliko srce. Stoga idemo dalje - poručio je Delač.

- Donacijom ćemo obnoviti klimatizacijske uređaje te tako poboljšati kvalitetu skrbi pacijenata, osobito najtežih bolesnika - zahvalio je Drenjančević.

I predsjednik Gradskog vijeća Osijeka Tihomir Florijančić zahvalio je sugrađanima što su se odazvali humanitarnoj utrci.

- Bilo je hladno vrijeme, ali su građani i na taj način, s jedne strane, darovali gradu poklon za njegov rođendan, a s druge pokazali su svoj humanitarni karakter i svoj zdrav način življenja - zaključio je Florijančić. D. Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike