Regija
OPĆINA SOPJE

Za pomoćno će igralište dobiti 327.600 kuna
Objavljeno 2. srpnja, 2022.
SOPJE



Ministarstvo turizma i sporta odobrilo je Općini Sopje 327.608, 70 kuna za projekt "Izgradnja pomoćnog igrališta od umjetne trave s pratećim sadržajima". Riječ je o projektu prijavljenom na natječaj toga ministarstva pod nazivom "Sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanje sportskih građevina u 2022. godini".

– Ovo je projekt koji već dvije godine čekamo i koji nije ranije krenuo u realizaciju zbog pandemije koronavirusa. Naime, prije dvije godine prošli smo administrativnu provjeru za projekt, ali zbog očuvanja radnih mjesta u djelatnosti sporta taj je natječaj bio obustavljen, a samim time i ovaj naš navedeni projekt. Drago mi je da će naša općina napokon dobiti moderan, multifunkcionalan teren za nogomet, tenis i odbojku, i siguran sam da će oni najmlađi napokon doći na svoje, da će svoje slobodno vrijeme iskoristiti za zabavu, igru i sportska natjecanja, ali da će potaknuti i neke nove rekreativce na bavljenje sportom – istaknuo je općinski načelnik Berislav Androš.

Sopjanski ljubitelji sporta dobit će igralište s posebnom podlogom, uz koje će biti izgrađene i manje tribine, i koje će biti ograđeno panel-ogradama. U noćnim satima osvjetljavat će ga četiri reflektora na svakom od četiri rasvjetna stupa.

Odobreni novac čini približno polovinu vrijednosti investicije, a ostatak je predviđen u proračunu Općine. P.Ž.
Možda ste propustili...

HDZ BIRAČIMA I DALJE VODEĆA OPCIJA

Županjska Posavina bez predstavnika u Saboru

RADIONICA U POVODU FESTIVALA ZNANOSTI

Fakultet ojačao vezu s društvom

Najčitanije iz rubrike