Sport
SREĆA I VESELJE U HRVATSKOM TABORU

Igrali smo punim srcem i glavom
Objavljeno 29. lipnja, 2022.
Ivica Tucak i Barakude nakon 14:12 protiv Srbije i plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva "pucali" su od zadovoljstva. U srpskom taboru razočaranje, u hrvatskom smjeh, šala, veselje...

- Bila je ovo fantastična utakmica i igrači zaslužuju sve čestitke. Pobijedili smo vrlo dominantno, odličnom igrom u obrani i napadu, punim srcem i glavom. Svih dvanaestorica momaka dali su svoj obol ovoj pobjedi. Jedini koji nije ulazio u igru bio je Marko Bijač koji je svoj doprinos dao na klupi bodreći Tonija i ostatak momčadi. Zaista sam ponosan na utakmicu koju smo odigrali. Ipak, moram smiriti određeni dio igrača kod kojih je vidljiva euforija što je sasvim normalno, s obzirom na to da im je ovo prvi nastup na ovako velikom prvenstvu. Imamo za ovdje još odraditi dva koraka te uzeti novu medalju za hrvatski vaterpolo i hrvatski sport. Biti će izuzetno teško, ali iznimno vjerujem u ovu reprezentaciju. Zaista sam sretan jer poprimamo konture ozbiljne reprezentacije, poručio je izbornik hrvatskih Barakuda Ivica Tucak.

Svih 10 igrača u polju upisalo se u strijelce, a nitko nije postigao više od dva gola. Jedan od dvostrukih strijelaca bio je mladi, 20-godišnji Marko Žuvela.

- Odigrali smo pravu, tvrdu, mušku utakmicu. Ovo je bio pravi vaterpolski klasik i naša zaslužena pobjeda! I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike