Osijek
SNAGOM SRCA EFOS-A

Uživajte u Simfo rocku i
donirajte Pedijatriji KBC-a
Objavljeno 21. svibnja, 2022.
Sav je prihod od koncerta koji je zakupio EFOS namijenjen za kupnju EKG uređaja i tlakomjera

Ekonomski fakultet u Osijeku ove godine slavi 61. godinu postojanja. Vizija je te važne sastavnice Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera biti institucija prepoznatljiva po izvrsnosti, inovativnosti i kreativnosti u obrazovanju, znanstveno-istraživačkom radu u polju ekonomije i poslovne ekonomije, ali i kontinuirano pridonositi društvenoj zajednici u svojem okružju.



Stoga ove godine u sklopu obilježavanja svoje obljetnice Ekonomski fakultet organizira humanitarnu akciju prikupljanja donacije za kupnju EKG uređaja i uređaja za mjerenje krvnog tlaka za djecu na Klinici za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Osijek. EKG uređaj i uređaj za mjerenje tlaka služe za otkrivanje i prevenciju poremećaja srčanoga ritma, čime se omogućuje pravodobna reakcija, kao i liječenje djece sa srčanim poremećajima.

Krovni je naziv humanitarne akcije "Snagom srca EFOS-a", a sama se akcija sastoji od niza aktivnosti kojima je cilj podržati osječku kulturnu i sportsku scenu te prikupiti novac za osječku Pedijatriju.


"Čast nam je pozvati vas da se uključite u našu humanitarnu akciju i zajedno uživamo u Simfo rock koncertu, koji će se održati 31. svibnja u 19.30 u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku, gdje ćemo poslušati neke od najpoznatijih rock-pjesama u nešto drukčijoj izvedbi. Sav je prihod prikupljen od donacija namijenjen za kupnju navedenih uređaja. Svi dionici, djelatnici, studenti, alumniji i ostali zainteresirani, mogu sudjelovati u humanitarnoj akciji donacijom. Za minimalni iznos donacije od 200 kuna Fakultet će vam osigurati jednu ulaznicu za Simfo rock koncert", poziva prof. dr. sc. Boris Crnković, dekan Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Simfo rock koncert Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku jedan je od onih koji kazališnu publiku, što nije često za teatarsku publiku, digne na noge. A kako i ne bi kada su simfonijski uobličili velike rock-uspješnice koje su obilježile niz generacija. Pod ravnanjem maestra Mladena Tutavca nastupaju solisti i vokalni kvartet Ivana Medić, Mia Reba, karlo Miličević, Davor Solanović, Mario Huj i Karlo Cvetković te Orkestar Opere HNK-a u Osijek i rock-bend Echoes. Aranžmane potpisuje Fedor Vrtačnik, koncertni je majstor Igor Šimonji, korepetitor Igor Valeri i inspicijentica Irena Budak.

Publika će uživati u svevremenskim hitovima legendi kakve su Pink Floyd, Led Zeppelin, Deep Purple, The Who, Earth & Fire, Beatles, Procol Harum, Bryan Adams, Abba, Queen, Aerosmith i Tina Tarner.

Ivana Rab Guljaš
200

kuna minimalni je iznos donacije

Račun za uplatu donacija: HR4024020061500119440

Erste&Steiermärkische bank d.d



Molimo vas da planirani iznos donacije i željeni broj ulaznica za Simfo rock koncert javite na mail snagomsrca@efos.hr ili na +385 31 22 44 10

Možda ste propustili...

ODIJEVAMO JAKNE, PALIMO GRIJANJE

Došao je kraj ljetu u proljeće

TKO NIJE NIŠTA NAUČIO NA POUČNOJ STAZI?

Pleša: Vandali uništavaju sve što im se nađe na putu

Najčitanije iz rubrike