Tehno
MAKSIMALNO POBOLJŠAVA KVALITETU PRIKAZA

Samsung donosi ultimativno gejming-iskustvo na nove televizore Neo QLED i QLED
Objavljeno 12. veljače, 2021.

Samsung je objavio da najnoviji modeli televizora Neo QLED i QLED od sada dolaze i s novim gejming-mogućnostima, stvorenima u kombinaciji s već razvijenim partnerskim rješenjima.


Najnoviji Samsungovi modeli televizora iz 2021. godine dizajnirani su da odgovore na sve potrebe čak i najvećih entuzijasta videoigara. Svim gejmerima na igraćim konzoloma potreban je zaslon koji maksimalno poboljšava performanse i kvalitetu prikaza. Serija televizora Samsung QLED omogućuje igračima da vide gotovo svaki detalj u 4K rezoluciji nevjerojatne jasnoće i kontrasta. S automatskim načinom rada niske latencije, promjenjivom brzinom osvježavanja prikaza te ostalim značajkama spremnima za igraće konzole nove generacije, televizori Samsung Neo QLED i QLED spremni su za duge sate gejmanja i nevjerojatne razine osjećaja virtualnog svijeta.


Linija televizora iz 2021. godine sadržava novu i intuitivnu alatnu traku za gejming Game Bar, dostupnu unutar gejming-načina rada za jednostavno podešavanje rezolucije, ​​provjeru ulaznog kašnjenja, povezivanje bežičnih slušalica i još puno toga. S 4K rezolucijom, brzinom osvježavanja od 120 Hz i vremenom kašnjenja manjim od 5,8 ms, Neo QLED i QLED savršeni su partneri za gejming na igraćim konzolama.


Usto, QN90A, model televizora od 50 inča, te svi ostali QLED modeli od 55 inča i više televizori su koji nude podršku za tehnologiju AMD FreeSync™ Premium Pro, koja korisnicima pruža podršku za gejming na računalima i HDR konzolama na potpuno gladak način. Ta tehnologija omogućava gejming bez prekida na najvišim performansama, gdje će nevjerojatna HDR dubina prikaza i niska latencija pružiti revolucionarno vizualno iskustvo.


Neo QLED i QLED također donose impresivno ultraširoko iskustvo Samsungovih računalnih zaslona za gejming. Time se korisnima daje mogućnost igranja računalnih igara u omjeru zaslona od 21: 9 te nevjerojatnom omjeru od 32: 9 na televizorima Samsung. Modeli televizora Neo QLED i QLED iz 2021. godine, kao i modeli od Q70A nadalje, podržavaju omjer zaslona 21: 9 i 32: 9, osiguravajući igračima da neće propustiti ni jedan detalj tijekom igranja na računalu.


Najnoviji Neo QLED i QLED također poboljšavaju gejming iskustvo oštrim, jasnim i zadivljujućim zvukom. Jedna od dostupnih mogućnosti je i nova tehnologija Game Object Tracking Sound, s kojom QLED televizori s pomoću umjetne inteligencije projiciraju zvuk kroz prostor u skladu s radnjom na prikazu zaslona. M.R.
Najčitanije iz rubrike