Tehno
HONOR MAGIC V2

Najtanji preklopni pametni telefon kao savršen izbor za bržu svakodnevnicu
Objavljeno 26. travnja, 2024.
Današnji korisnici pametnih telefona traže uređaj koji može pratiti njihovu brzu svakodnevicu. Traže uređaj koji će poboljšati njihovu produktivnost, podržati njihove potrebe za zabavom bez stalnog punjenja te se uklopiti u njihov aktivan životni stil. Svi ti zahtjevi uspješno se ostvaruju s Honor Magic V2.

Honor Magic V2 najtanji je preklopni pametni telefon na svijetu, sa sofisticiranim dizajnom i naprednom tehnologijom koju zahtjevni korisnici očekuju. Kada se otvori, pruža neusporedivo bolje iskustvo pregledavanja i kristalno čiste videopozive. Jedna od najistaknutijih značajki među korisnicima je njegova funkcija podijeljenog zaslona. Korisnici mogu istovremeno pokrenuti do četiri aplikacije, dvije u podijeljenom zaslonu i još dvije u manjim plutajućim prozorima. Način podijeljenog zaslona jednostavno se pokreće povlačenjem i ispuštanjem aplikacija na željenu stranu zaslona, znatno poboljšavajući korisničko iskustvo.

Zahvaljujući vrhunskom 120 Hz LTPO zaslonu, Honor Magic V2 omogućava glatke prijelaze i podiže korisničko iskustvo igara. Suradnja s Gameloftom pruža potpuno novo iskustvo igranja igara na velikom zaslonu, uključujući optimizirani Asphalt 9: Legends, što ga čini idealnim izborom i za zabavu. Honor Magic V2 omogućuje besprijekorne prijelaze između aplikacija, prilagođavajući ih automatski većem zaslonu bez smetnji. To je rezultat optimiziranog softvera i moćnog hardvera, koji omogućuje fluidne prijelaze i održava visoku učinkovitost.

Multitasking ne predstavlja izazov za bateriju Honor Magic V2. Njegova baterija podržava dugotrajno korištenje tijekom streaminga, društvenih mreža i igranja igara, a opremljen je Honorovom tehnologijom za brzo punjenje, omogućavajući punjenje od 0 do 50 % u samo 15 minuta. Honor Magic V2 je ne samo tehnološki napredan već je i prilagođen potrebama korisnika, omogućujući im produktivnost, zabavu i komunikaciju bez kompromisa.

Honor Magic V2 dostupan je u Hrvatskoj kod mobilnih operatora i maloprodajnih partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1999 EUR, dolazi u crnoj boji s veganskom kožnom pozadinom. M.R.
Možda ste propustili...

OKUPILO SE VIŠE OD 500 ANALITIČARA, ISTRAŽIVAČA, KLJUČNIH OPINION MAKERA

Huawei održao 21. izdanje svog Globalnog summita

HUAWEI U DUBAIJU NAJAVIO NOVOSTI ZA 7. SVIBNJA

Lansiranje novih proizvoda