Osijek
DJEČJI VRTIĆ OSIJEK

Akontaciju za upis u vrtić obvezno platiti do 17. srpnja
Objavljeno 10. srpnja, 2020.
Za mališane koji bi trebali biti upisani u gradske vrtiće unutar sustava Dječjeg vrtića Osijek u pedagoškoj godini 2020/2021. u tijeku je potpisivanje ugovora i plaćanje akontacije, što su roditelji obvezni učiniti najkasnije do 17. srpnja. Iz DVO-a upozoravaju - tko do tada uplatu ne obavi, njegovo dijete gubi mjesto u vrtiću, a ono se popunjava s liste čekanja.

Plaćanje akontacije i potpisivanje ugovora te izdavanje rješenja provodi se u Upravnoj zgradi Dječjeg vrtića od 6. do 10. srpnja od 7 do 15 sati te od 13. do 17. srpnja od 7 do 17 sati.

“Akontacija za upis u Dječji vrtić Osijek mora se platiti do 17. srpnja, i nakon toga za neplaćanje više nema tolerancije. Oni koji ne plate do tog dana, gube mjesto u vrtiću, odnosno pravo upisa u Dječji vrtić Osijek. Smatra se da su od upisa djeteta odustali, s obzirom na to da je za uplatu akontacije ostavljen dovoljan vremenski rok i da se odmah pri raspisivanju upisa znalo što je akontacija, koliko iznosi i do kada se mora platiti. Ova je mjera bila prijeko potrebna jer su prethodnih godina ljudi bili poprilično nonšalantni, a to je onemogućavalo da se uoči pedagoške godine dobije točan uvid u broj djece, s obzirom na to da je tek plaćanje akontacije potvrda upisa. Tu su bila zakinuta djeca s lista čekanja čijim se roditeljima nije moglo do 1. rujna javiti da se eventualno za njihovo dijete našlo mjesto u željenom vrtiću“, objašnjava ravnateljica DVO-a, Marija Štambuk Čabaj, te ističe kako se akontacija plaća u gotovini u iznosu cijene korištenja programa vrtića za jedan mjesec ovisno o upisanom programu. Uz to, potrebno je i priložiti biljeg u vrijednosti od 50 kuna, koji je moguće i kupiti na blagajni u Upravi DVO-a.

Iz gradskih vrtića ističu kako će nakon završetka upisa ponovno biti aktivirana i aplikacija za upis na internetskim stranicama vrtića s pomoću koje će se do početka iduće pedagoške godine eventualna slobodna mjesta unutar sustava moći popuniti onima koji nisu upisani u vrtić u prvome krugu ili onima čiji roditelji u trenutku predaje dokumentacije za upis nisu imali potrebu za čuvanjem djece. I.Solar
Možda ste propustili...

ISTRANI DOŠLI PO NAŠA ISKUSTVA

Razmjena iskustva dviju europskih regija sporta

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

Najčitanije iz rubrike