Osijek
POČELI UPISI NA NAJROMANTIČNIJI JEZIKA

Tečajevi francuskog u Francuskoj alijansi Osijek
Objavljeno 20. siječnja, 2020.
"Želite li ostvariti novogodišnju odluku, ili pronaći najromantičniji dar za Valentinovo, Francuska alijansa Osijek pravo je mjesto za vas. Jezik ljubavi, diplomacije, šansone, vina, gastronomije i ljudskih prava, danas govori više od 200 milijuna ljudi. Upišite tečaj francuskog i postanite i vi dio ove velike zajednice", pozivaju iz Francuske alijanse Osijek.

Upisi na tečajeve francuskog stupnja A1 i A2 za odrasle počeli su u petak, 17. siječnja 2020. godine.

Za dodatne informacije, upise ili predbilježbe na jedan od tečajeva zainteresirani se mogu obratiti na telefon 031 239 237; 098 647 021, ili putem e-maila na osijek@alliance-francaise.hr te osobno ponedjeljkom, srijedom i petkom u vremenu od 10 do 15 sati, odnosno utorkom i srijedom od 18 do 20 sati, u prostorijama Francuske alijanse, Šetalište Petra Preradovića 8.

Osim tečajeva francuskog, u Francuskoj alijansi postoje i brojni drugi sadržaji: učenička medijateka s više od 1500 naslova, PS4 igraonica s igrama za djecu i odrasle, digitalni kulturni portal, kulturna događanja u okviru Frankofonije u Osijeku te mogućnosti volontiranja i usavršavanja u Francuskoj. Više informacija na službenoj web-stranici www.alliance-francaise.hr.
D. Pejić
Najčitanije iz rubrike