Sport
STOLNOTENISKA SUPERLIGA

"Vodeni" lako do pobjede u Slavonskom Brodu
Objavljeno 9. prosinca, 2019.
Od tri slavonska predstavnika u elitnom razredu hrvatskog stolnog tenisa, pobjedu je upisala samo momčad Vodovod Osijeka. U 8. kolu Superlige "vodeni" su kao gost svladali Slavonski Brod s lakih i uvjerljivih 3:0. Takav epilog susreta na Savi se i očekivao, ipak, Osječani su momčad iz sredine tablice, a domaćin ove sezone nije uspio nikoga dobiti u Superligi.


Osječani su krenuli prema planu, Josip Arbanas je s 3:0 svladao Juraja Lovrića, zatim je Mario Banek, bez izgubljenog seta, završio meč s Tomijem Stanišićem, a potom je za stol izašao prvi reket "vodenih" Vjekoslav Zovko, kojemu je suparnik bio Tomislav Klaić. Zovko je krenuo u opuštenijem ritmu i izgubio prva dva seta, a onda se uozbiljio i Klaić više nije imao izgleda. Na kraju je Vjeko slavio s 3:2 za ukupnih osječkih 0:3.


Poraz je doživjela momčad Požege, koja je proteklog vikenda gostovala u Dugom Selu kod istoimenog domaćina. Požeženi su se kući vratili s porazom od 3:1.
Nakon osam superligaških etapa Osječani su u sredini tablice s omjerom od četiri pobjede i četiri poraza, Požežani su iza njih sa skorom 3-5, a Brođani su zakucani za dno tablice bez ijedne pobjede. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike