Crna kronika
U SLATINI I POŽEŠTINI

Teško ozlijeđen dječak na biciklu i četiri vozača
Objavljeno 21. listopada, 2019.
U nesreći u Velikoj auto se zabio u ogradu i potom okrenuo na krov. Vozač je teže ozlijeđen
POŽEGA/SLATINA

Nekoliko je osoba ozlijeđeno u prometnim nesrećama koje su se tijekom vikenda zbile u Slatini i na požeškom području. U petak nešto poslije 15 sati u slatinskoj Ulici braće Radić dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen dječak na biciklu.

Prema neslužbenim informacijama, nesreća se dogodila kad je dječak na biciklu s parkirališta pekare na južnoj strani ulice izlazio na prometnicu, kojom je u tom trenutku sjevernim kolnim trakom ceste naišlo osobno vozilo Fiat Bravo slatinskih registracijskih oznaka, koje se kretalo iz središta Slatine u smjeru Virovitice. Zbog udara i pada s bicikla, dječak je zadobio teške ozljede te je brzom intervencijom službe Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Virovitica. Tijekom policijskog očevida promet je usmjeravan na okolne gradske ulice. Više o uzrocima ove prometne nesreće bit će poznato iz službenog izvješća policije.

U prometnoj nesreći koja se u subotu oko 15 sati dogodila u Velikoj kod Požege teže ozljede zadobio je vozač automobila. Iz još neutvrđenih razloga, prenosi požeški 034portal.hr, vozač je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad upravljačem nakon čega je automobil sletio s ceste i probio ogradu obiteljske kuće. Automobil se nakon udara preokrenuo na krov. Vozač je vozilom hitne pomoći prevezen u požešku bolnicu. Do zaključenja teksta nismo doznali težinu zadobivenih ozljeda. Sumnja se da bi uzrok mogla biti neprilagođena brzina. Šteta je velika jer je uništen automobil te ograda obiteljske kuće. Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom zbila se i u požeškoj Radićevoj ulici. Došlo je do sudara dostavnog Peugeota i Mercedesa, oba vozila požeških registracija. Kako doznajemo, Mercedes je došao iz sporedne ulice i zabio se u lijevu stranu Peugeota koji je odbačen na zid zgrade.

Nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se i u petak. Do nesreće je došlo oko 14 sati na križanju Osječke i Šijačke ulice. Kako doznajemo, vozač Fiata izišao je iz Šijačke ulice te je oduzeo prednost Golfu 1. U prometnoj nesreći dvije osobe su ozlijeđene te ih je odvezla Hitna pomoć. Zbog zaglavljenih vrata automobila, ozlijeđene osobe su s pomoću hidrauličnih škara izvukli djelatnici Javne vatrogasne postrojbe grada Požege. Ozlijeđeni su prevezeni u požešku bolnicu. Očevid na mjestu nesreće obavili su operativci Policijske uprave požeško-slavonske.

Petar Žarković/Milan Bugarić
uzroci
POLICIJA

JE OBAVILA

OČEVIDE
Možda ste propustili...

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi

OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP

Najčitanije iz rubrike