Crna kronika
OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP
Objavljeno 19. travnja, 2024.

Vezani članci

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

Policija je obavila očevid na raskrižju cesta D2 i D34, na izlasku iz Josipovca u smjeru Bizovca, gdje se u četvrtak oko 12 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 76-godišnji vozač osobnog automobila. Očevidom na mjestu prometne nesreće, koji su obavili prometni policajci Policijske postaje Belišće, utvrđeno je da je do nje došlo kada se 76-godišnji vozač osobnog automobila nije zaustavio ispred prometnog znaka obavezno zaustavljanje - STOP, te je ušao u raskrižje skrećući ulijevo, a da pritom nije propustio sva vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaska. Pri tome je u njegov osobni automobil udario drugi, kojim je upravljala 61-godišnjakinja. U sudaru je 61-godišnja vozačica zadobila lakše ozljede.

Kako smo doznali, 76-godišnjak se automobilom kretao pristupnom cestom (D34) iz smjera Petrijevaca prema cesti D2 koja se nakon silaska sa nadvožnjaka obilaznice 106. brigade ZNG RH pruža u smjeru Bizovca. Na raskrižju je počeo skretati ulijevo, u smjeru nadvožnjaka, i u tom trenutku je došlo do naleta automobila kojim je upravljala 61-godišnjakinja, koja je imala prednost prolaska. Nakon obavljenog očevida uništena vozila su odvezena, a cestu su od razbijenih dijelova te izljevenih tekućina i motora očistili, odnosno isprali djelatnici cestarske službe.

Zbog povećanog prometa na ovom raskrižju policija upozorava sve sudionike da budu oprezni pri skretanju ulijevo. S.Lacić
Možda ste propustili...

ČEKA SE NALAZ OBDUKCIJE

Ukrajinac ubijen, još ne znaju kako

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

Četiri požara na otvorenom prostoru

POLICIJA POZIVA GRAĐANE DA VRATE ORUŽJE

Pronašao minu radeći u polju

Najčitanije iz rubrike