Mozaik
NADALI SU SE ZAPOČETI FRANŠIZU

Fijasko filma “Madame
Web” u svjetskim kinima
Objavljeno 20. veljače, 2024.
Sony je u dosta nepovoljnoj situaciji nakon izlaska filma "Madame Web". Studio je računao na film o superjunakinji s Dakotom Johnson, predstavljajući ne samo Cassandru Web nego i tri buduće žene-pauk, Juliju Carpenter, Anyu Corazon i Mattie Franklin za potencijalne buduće nastavke i spin-off verzije. Umjesto franšize Sony je dobio jedno od najkatastrofalnijih otvaranja filmova o superjunacima uopće - samok 52 milijuna dolara na globalnoj razini i iznimno nepovoljne kritike. Ljudi unutar industrije smatraju kako je taj neuspjeh ubio bilo kakve planove o franšizi za vidovitu superjunakinju koje je Sony možda imao.

- Nećemo vidjeti još jedan film "Madame Web", bar sljedećih deset godina i više. Nije uspio. Sony je pokušao napraviti film koji je drukčija vrsta filma o superherojima - rekao je jedan filmski veteran za THR o filmu.

U režiji S. J. Clarkson, u filmu glumi Johnson kao bolničarka Cassandra koja razvija supermoći i želi zaštititi novonastale žene-pauk od Ezekiela Simsa, moćnog zlikovca koji želi spriječiti svoju smrt ubijajući one za koje vjeruje da su njegovi potencijalni ubojice. Iako je "Madame Web" potencijalno uništila Sonyjeve planove za snimanje stripovskih adaptacija, ove godine ima još dva naslova koja bi mu mogla podignuti brojke ako postignu bolji uspjeh. Film "Kraven the Hunter", u kojem Aaron Taylor-Johnson ima glavnu ulogu, stiže u listopadu, a Tom Hardy još će se jednom vratiti kao Eddie Brock u filmu "Venom 3" u studenome. T.K.
Možda ste propustili...

PIONIRI PROGRESIVNOG METALA DOLAZE U HRVATSKU

Dream Theater u Areni Zagreb

ODABRANO 15 LJEPOTICA IZ CIJELE HRVATSKE

Miss Universe: U finale se plasiralo i pet Slavonki

CROATIA RECORDS IZDAO NOSAČ ZVUKA OVOGODIŠNJEG IZDANJA

Objavljene pjesme 71. Zagrebačkog festivala

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana