TvObzor
NA DOMA TV PREMIJERNO STIŽE KRIMINALISTIČKA SERIJA “NOVAK”

Nikada nije kasno za novi početak
Objavljeno 16. veljače, 2024.
John Nolan se suočava sa sumnjom nadređenih, koji ga doživljavaju samo kao “šetajuću krizu srednjih godina”

Od ponedjeljka, 19. veljače, u 19.55 na Doma TV premijerno stiže kriminalistička serija "Novak" ("The Rookie"), koju je prema istinitoj priči za ABC kreirao Alexi Hawley. Serija je osvojila publiku diljem svijeta, a prodana je u više od 160 teritorija.Početi iznova nikada nije jednostavno, osobito Johnu Nolanu (Nathan Fillion), 45-godišnjem upravo razvedenom muškarcu iz malog grada koji nakon velikog, odlučujućeg događaja pokušava slijediti svoj san i postati policajac u LAPD-u. Devet mjeseci nakon što je pomogao policijskim službenicima tijekom pljačke banke u svom rodnom gradu Foxburgu, Nolan se preselio u Los Angeles kako bi ondje započeo novu karijeru. Kao najstariji član tima, John se suočava sa sumnjom nadređenih, koji ga doživljavaju samo kao "šetajuću krizu srednjih godina". Ako ne uspije održati korak s mladim kolegama, ne samo što bi mogao ugroziti tuđe živote nego i vlastiti. Međutim, ako iskoristi svoje bogato životno iskustvo, odlučnost i smisao za humor kako bi se istaknuo, postoji šansa da postigne izvanredan uspjeh u novom poglavlju svog života.

Nakon što završi školu zajedno s dvoje mladih kolega, Lucy Chen (Melissa O‘Neil) i Jacksonon Westom (Titus Makin), dolazi u Los Angeles, gdje je stavljen pod nadzor i procjenu iskusnijih. Pod vodstvom kapetana Andersona (Mercedes Mason) i narednika Greya (Richard T. Jones), novacima su dodijeljeni treneri Talia Bishop (Afton Williamson), Tim Bradford (Eric Winter) i Angela Lopez (Alyssa Diaz). Oni prolaze kroz izazovnu prvu godinu policijskog poziva suočavajući se s raznim uspjesima, promašajima i tragedijama. Pritom novaci i njihovi treneri, uz poslovne drame, prolaze i kroz osobne borbe, u kojima razni odnosi procvjetaju ili nestaju zbog intenziteta posla. Sve kulminira u konačnom ispitu na kraju godine kako bi se utvrdilo tko će nastaviti karijeru u plavom odijelu. D. Miklić
Inspiracija za koncept
Simpatični humor, zanimljivo ispričani slučajevi i neočekivane gostujuće uloge upotpunile su seriju koja je osvojila gledatelje diljem svijeta. Moralne dvojbe, izazovi očinstva uz različite kriminalističke slučajeve i nerede na ulicama Los Angelesa pružit će gledateljima uzbudljivu priču o policijskom radu u gradu koji nikada ne spava. Čovjek čija je priča poslužila kao inspiracija za koncept serije je Bill Norcross, kolega iz fakultetskih dana izvršnog producenta Jona Steinberga, koji je emisiju temeljio na njegovoj priči. Norcross i dalje radi u LAPD-u i jedan je od izvršnih producenata serije.

Možda ste propustili...

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata