Mozaik
LU DEDIĆ IMA NOVU PJESMU “MIJENJAM SE”

Gabi je nestrpljivo čekala premijeru prvog spota unuke
Objavljeno 14. studenog, 2023.
Lu Dedić objavila je novu pjesmu i spot "Mijenjam se". Autor je i ove pjesme, kao i njezina prvog singla "Prava stvar", Silvio Pasarić, s kojim je Lu kliknula na prvu kad je u pitanju glazbeni izričaj koji ju je najviše privukao. Unuka legendarnih Arsena Dedića i Gabi Novak te kći jednog od naših najboljih jazz-pijanista Matije Dedića odmalena je živjela s glazbom različitih stilova, a pop-izričaj je onaj s kojim je profesionalno zakoračila u svijet glazbe. Za razliku od pjesme plesnog ritma "Prava stvar", objavljene prije nekoliko mjeseci, "Mijenjam se" pomalo je drukčija, ali jednako moćna pjesma koja daje uvid u širinu potencijala Lu Dedić.

- Veseli me predstaviti svoj novi singl ‘Mijenjam se‘. Producent i aranžer Silvio Pasarić i ja odmah smo se dogovorili kojim ćemo tempom snimati i objavljivati singlove. Beskrajno sam zahvalna što sam imala priliku raditi s iznimno talentiranom Tinom, koja je napravila sve kako bih bila više nego zadovoljna prvim videospotom i s kojom mi je suradnja bila potpuno prirodna, bez stresa! Zahvaljujem i Virni Hošnjak na odličnoj, energičnoj koreografiji koja je upotpunila ovaj spot. Plesačice Plesnog studija Korak, osim što sjajno plešu, dale su super pozitivnu energiju. Sve u svemu, imala sam odlično iskustvo na snimanju svog prvog spota. Snimat ću i dalje, pratite kako se mijenjam - poručila je Lu Dedić.

Da je suradnja na prvom videospotu Lu Dedić protekla na obostrano zadovoljstvo potvrđuje i redateljica Tina Kadoić.

- Nakon prvog slušanja pjesme zajedno smo odlučili fokusirati se na jednostavnu i jasnu tematiku te staviti naglasak na zanimljive, čiste i mladenačke vizuale. Naš cilj bio je prikazati tranziciju iz svakodnevne hladne i namještene maske u prirodni ‘groove‘ i toplinu koju svi u sebi nosimo. Imala sam otvorene ruke za kreiranje vizuala, što je uvijek prava poslastica, te je cijeli proces protekao glatko. Nakon odrađene logistike, vrijeme provedeno na setu bilo je opušteno, zaigrano i kreativno. Moj ‘domaći teren‘ je snimanje plesa i veliko mi je zadovoljstvo kada umjetnici žele ukomponirati pokret u svoje vizuale. Suradnja s Lu Dedić bila je jednostavna, kratka i inspirirajuća - kaže Tina.

Gabi Novak nestrpljivo je čekala premijeru videospota na CMC televiziji, a nakon viđenog nije krila svoje oduševljenje unukom. Dobar početak, veliki autori koji su joj napisali pjesme, producent u kojeg vjeruje i velika podrška obitelji svakako su važni na svakom glazbenom početku, pa tako i za Lu, koja nastavlja snimati... T.K.
Možda ste propustili...

SLOVENSKI BEND NASTUPA U ČAK 13 ZEMALJA, A KONCERT ĆE ODRŽATI I U O2

Joker Out kreću na veliku europsku turneju, kojom će obuhvatiti 21 grad

ŠESTI PUT GLAZBENI NOVINARI BIRAJU NAJBOLJE

Dodjela Rock&Off nagrada u Tvornici kulture 2. veljače

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

HKGD “DUNAV” NASTUPIO U VUKOVARU

Čuvari tradicijske kulture održali prvi solokoncert

2

PROSLAVIO 20. ROĐENDAN ALBUMA “MILO MOJE” I IZDAO VINIL

“Ne vjeruje srce pameti” Miroslav Škoro je otpjevao s Mijom Dimšić

3

KRAJ ŠTRAJKA

Novi ugovor sa studijima