Tehno
NOVI JE MODEL DOSTUPAN U PRODAJI U HRVATSKOJ

Honor 90 idealan je za današnju generaciju
Objavljeno 18. kolovoza, 2023.
Nakon dvotjednog razdoblja pretprodaje, u Hrvatskoj je Honor 90 odsad dostupan u prodaji kod svih mobilnih operatora i kod maloprodajnih partnera - u crnoj i zelenoj boji. Riječ je o najnovijem uređaju brenda Honor, koji je nedavno predstavljen i u Parizu, a odlikuju ga četverostruko zakrivljeni plutajući zaslon s tehnologijom za udobnost očiju i impresivna glavna kamera od 200 MP. Uređaj je dobio certifikat TÜV Rheinland Flicker Free i postigao nivo sigurnog zatamnjivanja, što ga čini idealnim za današnju generaciju, koja žudi za zabavom, a dugo vremena provodi gledajući sadržaj na svojim pametnim telefonima. Ekran podržava najvišu frekvenciju prigušivanja širine impulsa (PWM) u industriji, od 3840 Hz, što učinkovito smanjuje napor za oči korisnika kada je postavljen na nisku svjetlinu.

Uređaj ima i dinamično prigušivanje koje simulira prirodno svjetlo kako bi ublažilo umor očiju i koje usklađuje doba dana s razinom plavog svjetla koje proizvodi zaslon. Prednost te tehnologije potvrdili su i znanstvenici koji su testirali najnoviji Honor 90, te istaknuli kako je riječ o značajkama koje pomažu u ublažavanju naprezanja očiju, što može utjecati i na krvni tlak, broj otkucaja srca i metabolizam.

Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition pokreće Honor 90, koji je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549 eura. M.R.
Možda ste propustili...

HITACHI, VLASNIK GLOBALLOGICA, I GOOGLE CLOUD

U partnerstvu za generativnu umjetnu inteligenciju

TEST MEANIT LED RADIOBUDILICA B15

Moderna budilica koju ćete svakako voljeti

MONITORI PHILIPS EVNIA 27M2N3200A I 24M2N3200A

Novi monitori dizajnirani za gaming entuzijaste

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAJVEĆA DEVELOPERSKA KONFERENCIJA U OVOM DIJELU EUROPE

Infobip Shift prvi put obuhvaća tri dana

2

MONITORI PHILIPS EVNIA 27M2N3200A I 24M2N3200A

Novi monitori dizajnirani za gaming entuzijaste

3

TEST MEANIT LED RADIOBUDILICA B15

Moderna budilica koju ćete svakako voljeti