Mozaik
RIJEČKI BEND JONATHAN

Predstavili novi singl "One Minute"
Objavljeno 27. svibnja, 2023.

Riječki bend Jonathan predstavlja novi singl "One Minute" koji će se naći na njihovom novom studijskom albumu. Treći singl koji najavljuje novi materijal nastavlja se na prethodne "Falling" i "Have It All", a nova pjesma "One Minute" uskoro će dobiti i prateći video spot. Prema uobičajenoj praksi benda, kako sami kažu, pjesma je ekspresija skupljenih doživljaja razdoblja u kojem je nastajala. Osim po zvuku i generalnom osjećaju, pjesma se od ostalih razlikuje po tome što su se okolnosti, doživljaji i životi članova benda promijenili, pa samim time i priča o novim spoznajama. Kako poručuje Jonathan, pjesma je intimna ispovijest o nemirnom stanju duha, traženju ispravnog puta u kaotičnim okolnostima i potrebi za mirom i smislom.

 

 Jedan od najznačajnijih bendova nove generacije, Jonathan su se probili među najcjenjenije i koncertno najjače bendove regije. To su potvrdili i nastupima u većini najvažnijih klubova i festivala, svirkama uz divove kao što su Editors i Killers, ali i dugačkom američkom klupskom turnejom započetom na SXSW-u. Titulu jednog od najboljih live bendova zacementirali su i "Rock&Off" nagradom za najboljeg koncertnog izvođača.

Nova pjesma dolazi ususret nastupu na domaćem terenu, ovog petka 26. svibnja u riječkom Pogonu kulture, kada se Jonathan se vraća u prostor koji su više puta punili u prošlosti. Singl "One Minute" dostupan je na svim streaming servisima. T.K.

Možda ste propustili...

”PLAVI SVEMIR” U OSIJEKU

Nastupilo više od 150 osječkih glazbenika

USUSRET OBJAVI NOSAČA ZVUKA “HACKNEY DIAMONDS”

Stonesi najavili još jedan album

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana