Crna kronika
LAKŠE OZLIJEĐEN U VINKOVCIMA

Biciklist prošao kroz crveno svjetlo i izletio pred policijsko vozilo
Objavljeno 28. lipnja, 2024.
Jedna osoba ozlijeđena je u prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovali 36-godišnji biciklist i policijsko vozilo, a koja se zbila u četvrtak oko 6.05 na raskrižju ulica Hrvoja Vukčića Hrvatinića, Ruđera Boškovića i Nikole Tordinca u Vinkovcima. Nesreću je izazvao biciklist.

- Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako je 36-godišnjak upravljao biciklom krećući se kolnikom Ulice Nikole Tordinca. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Hrvoja Vukčića Hrvatinića i Ulicom Ruđera Boškovića, na kojem se prometom upravlja semaforom, biciklom je ušao u raskrižje iako je na semaforskom uređaju za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo, odnosno zabranjen prolaz. Zbog opisanog u središnjem dijelu raskrižja na njegovu je bočnu stranu prednjim dijelom udarilo službeno policijsko vozilo kojim je upravljao policijski službenik PU vukovarsko-srijemske, a koji je u navedeno raskrižje ušao dok je na semaforskom uređaju za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo. Od udara biciklist je odbačen na kolnik te je pritom lakše ozlijeđen. Liječnička pomoć pružena mu je u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci - doznajemo iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Policajac i biciklist su alkotestirani, no nisu imali alkohola u krvi. Protiv biciklista slijedi izdavanje obveznog prekršajnog naloga.

U četvrtak oko 5.35 na državnoj cesti D-55 Vinkovci - Županja dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva teretna automobila bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka. Prema prvim informacijama jedan je vozač teretnog automobila teže ozlijeđen. Za vrijeme očevida promet se odvijao preko obližnje benzinske postaje.

Također, jučer u 9.38 policija je u Vukovarsko-srijemskoj županiji dobila dojavu o slijetanju vozila na autocesti A-3 Zagreb, Lipovac, a u 10.13 da je u Mirkovcima došlo do naleta osobnog automobila na pješaka. Na mjesta događaja upućeni su policijski službenici i hitna medicinska pomoć. S.Lacić
Možda ste propustili...

POGINUO U KUTINSKOJ PETROKEMIJI

Radnik iz Egipta pao s visine od 20 metara

SUDAR NA RASKRIŽJU GUNDULIĆEVE I KANIŽLIĆEVE

Pijan vozio BMW, izletio s ceste i zabio se u 2 vozila

U NASELJU BARTOLOVEC KOD VARAŽDINA

Sudar s autobusom koban za vozača

Najčitanije iz rubrike