Osijek
U SUNČANOJ ULICI

8. Craft Beer Festival za ljubitelje piva
Objavljeno 8. svibnja, 2024.
Tijekom iduća dva dana (petak i subota) u osječkoj Sunčanoj ulici održat će se jedan od najiščekivanijih događaja ovoga proljeća. Riječ je o 8. Osijek Craft Beer Festivalu, mjestu susreta pivoljubaca iz cijele Hrvatske, kojima se redovito priključe i oni iz našeg susjedstva. Kako i ne bi, pivopijska meka i ove će godine ponuditi sve ono najbolje od hrvatskih craft pivovara, ali i odličnu zabavu koja će trajati sve do ponoći (početak je u 15 sati).

I ove se godine očekuje odlična atmosfera i velik broj posjetitelja, a Sunčana će biti ispunjena štandovima s pivom cijelom svojom dužinom. Na čak 60 točionika nudit će se piva 20-ak pivovara, što je dovoljno dobra pozivnica da prošećete Sunčanom ulicom i na jednom mjestu kušate velik broj craft piva, upoznajte vlasnike pivovara i njihove kuhare. Osim druženja s neovisnim pivarima, uživanja u pivu i pivskim zalogajima, očekuje vas i odlična zabava.

Za glazbeni ugođaj pobrinut će se dečki iz udruge Volim gramofonske ploče, a uz njihov glazbeni odabir moći ćete uživati i u ukusnim zalogajima koje će pripremiti Big H, Lulu Fusion Bistro i Fabrique, a kao izvrsna podloga pivu neće izostati ni langošice. “Ponesite svoje najbolje plesne pokrete i dođite da zajedno nazdravimo uz hladno pivo!” poručuju organizatori. I.Alilović
Možda ste propustili...

U ORGANIZACIJI SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA I UDRUGE MUZZA

U petak i subotu prvi “Open mind”, vikend znanosti za djecu i mladež

Najčitanije iz rubrike