Sport
SUSJEDI SE GADNO POSVAĐALI, VIDJET ĆE SE I NA SUDU

Krstanović: Ponaša se kao budala; Komak: Tužit ću ga
Objavljeno 21. travnja, 2024.

Vezani članci

SUPERSPORT PRVA NOGOMETNA LIGA

Bez pobjednika u Vukovaru i Vinkovcima

Uoči slavonskog obračuna u 27. kolu SuperSport Prve lige između nogometaša Zrinskog Osječko 1664 i bjelobrdskog BSK-a u Gradskom vrtu iz oba tabora stizale su lijepe riječi i međusobno uvažavanje. Trener Zrinskog Igor Budiša nam je govorio: "Cijenimo BSK, dobra su momčad koja ovog proljeća igra sjajno i neće nam biti nimalo lako", a trener Bjelobrđana Denis Krstanović: "Zrinski je zasluženo lider lige i volio bih da odu u elitni rang."

I onda nakon 90 i nešto minuta utakmice na osječkom stadionu narativ je potpuno drukčiji. Zrinski Osječko 1664 pobijedio je Bjelobrđane s minimalnih 1:0, ali konačni rezultat, pobjeda lidera i novi pogodak prvog topnika lige Dominika Dogana zasjenila je izmjena riječi na relaciji Krstanović - Komak. Trenera gostiju Krstanovića iznerviralo je ponašanje gazde i vlasnika Zrinskog Ivana Komaka, koji tijekom utakmica sjedi na klupi svog kluba, pa je nakon susreta kazao kako mu nije jasno da se tako primitivno i prostački, potpuno omalovažavajući suparnika, može ponašati čovjek koji se hvali da stalno visi u crkvi, u ruci drži krunicu, kune se u Boga i raspelo.

- Nekulturno i primitivno je slaviti gol držeći se za međunožje, okretati se prema našoj klupi i još nakon utakmice pokazivati ‘bosanski grb‘ - kazao je Krstanović, kojega je zaboljelo to nepoštovanje, pa je još dodao kako je stadion Gradski vrt kultno mjesto osječkog nogometa, a Komak se tako može ponašati u jednom drugom vrtu, onom na lijevoj obali Drave (zoovrt). Krstanović kaže da su igrači i trener Zrinskog bili O.K., kao i ostali ljudi iz domaće momčadi, svi osim Komaka, koji se "ponaša kao budala".

Komak, pak, poručuje da Krstanović priča gluposti, pohvalio se kako stalno ide u crkvu, vjeruje u Boga i da stvari za koje ga trener BSK-a optužuje ne radi. Niti mu pada na pamet raditi. Teneru BSK-a je poručio: Stiže ti tužba.

- Krstanović laže, angažirao sam odvjetnika, tužit ću ga zbog vrijeđanja i klevetanja. Vjernik sam koji pet puta tjedno ide u crkvu i nikada ne bih radio te seljačke poteze za što me Krstanović optužuje - kazao je Komak, pa se opet dotaknuo prvog pratitelja Šibenika, odnosno tretmana koji momčadi sa Šubićevca ima kod sudaca, a po njemu on je povlašten te kako ostali klubovi igraju protiv Šibenčana. Prema njegovu mišljenju s manje motiva i elana nego protiv Zrinskog.

- Krstanović bolje da kaže nešto o pristupu njegove momčadi protiv Šibenika i pristupu protiv nas (BSK je u 26. kolu izgubio od Šibenika s 3:1). Mene vodi vjera u Boga i bit ću prvi, Božja volja je na našoj strani! - poručio je Komak. I. Liović
Komak kaže da mu ne padaju na pamet seljački potezi za koje ga Krstanović optužuje

Možda ste propustili...

VRIJEDNA GOSTUJUĆA POBJEDA RUKOMETAŠICA OSIJEKA U BORBI ZA OSTANAK

Splitski bodovi za udaljenje od opasne zone

Najčitanije iz rubrike