Sport
SUPERSPORT PRVA NOGOMETNA LIGA

Bez pobjednika u Vukovaru i Vinkovcima
Objavljeno 21. travnja, 2024.

Vezani članci

SUSJEDI SE GADNO POSVAĐALI, VIDJET ĆE SE I NA SUDU

Krstanović: Ponaša se kao budala; Komak: Tužit ću ga

Miroslav Bojko razišao se od Mladosti iz Ždralova i ponovno je slobodan na tržištu. Mogli bi ga Vukovarci zvati natrag, lani su ga otpustili s mjesta trenera, a pokazalo se da im bez njega baš i ne ide najbolje. Vukovarci ponovno nisu mogli do punog plijena na svom stadionu u Borovu naselju, u 27. kolu SuperSport Prve nogometne lige dočekali su Dugopolje i gosti su u Dalmatinsku zagoru ponijeli bod. Vukovarci su zabili u dobrom trenutku, pred odlazak na odmor, strijelac za 1:0 u 42. minuti bio je Vanja Pelko, koji je bio uspješniji u situaciji "jedan na jedan" s vratarem gostiju Bartulićem. Gonzalez je početkom nastavka kreirao još jednu šansu za Pelka, on je sve sjajno napravio, zaobišao Bartulića, a onda ga je omeo jedan busen na terenu. Nakon sat vremena igre izjednačenje, Dražen Bagarić je pogodio za 1:1 nakon odlične asistencije Marka Tešije. Ostalo je neriješeno i na kraju - svakom po bod.

Bez pobjednika, 1:1, završio je i nedjeljni susret između Cibalije i Orijenta. Filip Jazvić se nakon teške ozljede i dviju operacija polovinom prošlog mjeseca vratio na teren i u 38. minuti protiv Orijenta zabio nakon više od godinu i pol dana. Išasegi je ubacio loptu u 16 metara, na drugoj strani potpuno zaboravljen ostao je Jazvić, koji sjano prima loptu na prsa i zatim pogađa za vodstvo. U nastavku su domaći imali još neke šanse, nisu ih iskoristili i onda kazna u 68. minuti. Gosti su preko Emanuela Črnka, kojemu je asistirao bivši cibalijaš Bubnjar, izjednačili. Cibalia još nije riješila ostanak, ali mu se približila, dok je Orijent na pretposljednjem mjestu, koje vodi u kvalifikacije za ostanak. I. Li.

 

Standings provided by Sofascore

 

Rezultati 27. kola
Zrinski Osječko 1664 - BSK (Bijelo Brdo) 1:0, Sesvete - Jarun (Zagreb) 2:3, Dubrava Tim kabel (Zagreb) - Croatia Zmijavci 1:1, Šibenik - Solin 2:1, Vukovar 1991 - Dugopolje 1:1 i Cibalia - Orijent 1:1.

Možda ste propustili...

TRADICIONALNI ARENA KIDS NA BIKARI

Dresovi za sudionike turnira osnovnoškolaca

VALJDA GORICA OPET NEĆE BACITI OSIJEK UNATRAG

Znam koji su problemi, nije trenutak da govorim o njima

Najčitanije iz rubrike