Osijek
OSIJEK SEDAMDESETIH PRVA TEMA

Vraćaju se plesnjaci za
osječke umirovljenike
Objavljeno 28. ožujka, 2024.
Podjela ulaznica u petak od 9 do 11 sati te od utorka do četvrtka od 9 do 12 sati
Osijek sedamdesetih tema je prvog u nizu plesnjaka za osječke umirovljenike, koji će se održati u petak, 5. travnja, s početkom u 18 sati u dvorani Bells.

"Osječki gradonačelnik Ivan Radić u razgovoru s umirovljenicima na dočeku Nove godine, kao i na proslavi 50 godina braka te za Dan žena, prihvatio je inicijativu da se obnove umirovljenički plesnjaci. Tako će 5. travnja za dobru plesnu atmosferu uz evergreen-melodije 70-ih godina prošlog stoljeća biti zadužena grupa Zvučni zid, a izvodit će hitove Novih fosila, Kiće Slabinca, Divljih jagoda, Srebrnih krila ili ABBA-e i Queena. Za umirovljenike su osigurani i večera i piće, ali i druga iznenađenja", objavljeno je na mrežnim stranicama Grada Osijeka.

Besplatne se karte mogu preuzeti u Upravnom odjelu za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo (Ulica Ruđera Boškovića 1) u petak (29. ožujka) od 9 do 11 sati, te od 2. do 4. travnja od 9 do 12 sati.

Umirovljenik može podići maksimalno dvije karte, uz uvjet da ima prijavljeno prebivalište na području grada Osijeka, a prilikom preuzimanja karata treba predočiti dokaz o mirovini. Karte će se dijeliti do popunjenosti kapaciteta dvorane. I.R.G.
Možda ste propustili...

INFO DAN EU PROJEKATA FAKULTETA ZA DENTALNU MEDICINU I ZDRAVSTVO

Projekti vrijedni 5 milijuna eura

Najčitanije iz rubrike