Osijek
EFOS BUSINESS FORUM

Panel: Je li gospodarstvo u RH dovoljno zeleno?
Objavljeno 25. ožujka, 2024.
Ekonomski fakultet u Osijeku (EFOS) organizator je prvog EFOS Business Foruma, pod nazivom "Održiva budućnost hrvatskog gospodarstva". Održat će se u utorak (26. ožujka) s početkom u 13 sati na Ekonomskom fakultetu i počinje uvodnim predavanjem dr. sc. Sandre Švaljek "Uloga financijskih institucija u ozelenjivanju gospodarstva".



Nakon uvodnog predavanja održat će se panel-rasprava "Je li gospodarstvo u Hrvatskoj dovoljno zeleno i što možemo napraviti bolje?", čiji su sudionici: dr. sc. Sandra Švaljek, HNB, zamjenica guvernera; Tomislav Vračić, Microsoft Hrvatska, business program manager; Stjepan Ergović, Nexe grupa, član Uprave; Vali Marszalek, Mazars Hrvatska, ESG director; Bruno Rechner, Rechner d.o.o., direktor; prof. dr. sc. Boris Crnković, Ekonomski fakultet u Osijeku, dekan.



“EFOS Business Forum promiče ključne vrijednosti održivosti, inovacije i raznolikost u razmišljanju. U dijalogu i suradnji, Forum teži oblikovanju rješenja za izazove održivosti koji stoje pred hrvatskim gospodarstvom. Ciljevi Foruma uključuju promicanje održivosti inovacijama, raspravu o ulozi financijskih institucija u ozelenjivanju gospodarstva, okupljanje stručnjaka iz različitih sektora kako bi zajedno oblikovali put prema održivom gospodarstvu budućnosti te poticanje raznolikosti u razmišljanju i susreta različitih perspektiva koje će pridonijeti rješavanju izazova održivosti. Sa zadovoljstvom pozivamo studente, profesore, stručnjake iz prakse te sve zainteresirane da nam se pridruže", pozivaju organizatori.



O načinu prijave i druge informacije možete saznati na www.efos.unios.hr. I. Rab Guljaš
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike