Sport
PAKET24 PREMIJER LIGA - LIGA ZA OSTANAK

Veraja: Bit će teže negoli u Kupu
Objavljeno 22. ožujka, 2024.
Dobro zasad guraju rukometaši Osijeka u drugom dijelu sezone. Od nastavka prvenstva imali su sjajan pobjednički niz koji je stao uoči prvenstvene stanke u Rudama gdje su se također jako dobro predstavili, a nije im puno nedostajalo pa da se i s toga gostovanja vrate neporaženi. U subotu od 20 sati u Zrinjevcu gostuje momčad koja je već u drugom dijelu sezone bila gost osječkog hrama sporta. Osječani će ugostiti zagrebačku Dubravu koju su pobijedili u osmini finala Kupa Hrvatske. Želja je isto ponoviti sada i u prvenstvu. Unatoč nedavnoj pobjedi subotnjeg gosta iznimno respektiraju.



- Siguran sam kako nas očekuje teža utakmica negoli u Kupu. Dubrava se kompletirala, a mi imamo dosta problema s ozljedama, tako da nema nikakvog podcjenjivanja suparnika. Ideja je što agresivnije ući u utakmicu i nametnuti svoj stil igre, što će nam pomoći da dođemo do dva nova boda. Maksimalno smo fokusirani i znamo što nam ova utakmica donosi, tako da sam uvjeren kako će dečki ostaviti posljednji atom snage na parketu - rekao je Frano Veraja, trener Osijeka.



U odnosu prema prethodnom susretu Osijeka i Dubrave u Zrinjevcu dogodila se još jedna bitna promjena. Na klupi Dubrave tada je sjedio Krešo Ivanković. On se u međuvremenu preselio malo bliže Osijeku postavši pomoćnim trenerom Veselina Vujovića u NEXE-u. K.L.
Možda ste propustili...

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

ATLETSKA DIJAMANTNA LIGA

Sve počinje u Kini

Najčitanije iz rubrike