Mozaik
OVE SEZONE U “ZVIJEZDE PJEVAJU” S IGOROM BARBERIĆEM

Ivana Kindl: Stvarno sam seniorka ovog showa, ali što da radim kad ga volim
Objavljeno 22. ožujka, 2024.

U emisiji "Kod nas doma" nastavljaju se gostovanja parova nove sezone showa "Zvijezde pjevaju". Mentorica Ivana Kindl i njezin učenik, koreograf i redatelj Igor Barberić podijelili su svoje dojmove s prve probe i otkrili kako izgleda njihova suradnja.



Ivana Kindl kazala je da joj odgovara suradnja s novim učenikom.

- Jako lijepo, baš smo nekako kliknuli. Igor je jako puno u glazbi i razumije se u to. Pronašli smo pjesme bez problema za prvih nekoliko emisija. Jučer smo imali prvu pravu probu. Nije bilo problema, odmah smo to složili. Ide sve lagano, guštam i uživam - rekla je.

Koreograf i redatelj Igor Barberić, novi sudionik showa "Zvijezde pjevaju", složio se kako je njihova suradnja odlična, ali i dodao da Kindl prihvaća sugestije.

- Nisu svi učitelji tako strogi i odrješiti, ali neka disciplina postoji. Nisam još osjetio nikakav bič. Stvarno nam je dobro. Dajemo sugestije i ako imaš ideju u koju čvrsto vjeruješ - ona kaže "idemo probati", nema ega - dodao je.

Kindl je pohvalila Barberićev trud i dodala kako je svjestan svog talenta.

- Vrlo je savjestan i discipliniran, svjestan je svog talenta i dolazi sa znanjem - rekla je Ivana, a Igor je priznao kako bi mu određen izazov mogle biti šansone i etnoglazba, te otkrio koji format mu je draži, kazalište ili televizija.

- Etno i šansone nisam izvodio. Ovo je ipak drukčija pozornica. Čak i da sam pjevao negdje - nisam pjevao u ovakvom settingu. Televizija ima svoje čari kao medij, ali u kazalištu si ponekad slobodniji. Zna biti poetičnije i možeš se opustiti - dodao je.

Govoreći o očekivanjima, Kindl je ustvrdila kako će pokušati dogurati što dalje i istaknula primjer lovca Krešimira Sučevića Međerala, koji je, unatoč određenim problemima - daleko dogurao.

- Idemo pokušati dogurati što dalje. Stvarno sam seniorka ovog showa, ali što da radim kad ga volim. Bio je izazov raditi s ljudima koji su talenti, ali to moraš iz njih izvući. Najbolji primjer je Krešo Sučević Međeral, koji ima takvu dječju energiju. Iz njega je izlazila takva volja, nije ga se moglo ne primijetiti, imao je odličan ritam, izgovor engleskog jezika, ali ton ne može pogoditi - kaže Ivana.

Popularnu zabavnu emisiju "Zvijezde pjevaju" i ovog ćemo proljeća gledati na programu Hrvatske radiotelevizije. Show o kojem se priča, uz koji se pjeva i smije, koji se prati i na malim i na velikim ekranima gledatelji će moći pratiti od subote, 30. ožujka, na Prvome programu Hrvatska radiotelevizije. Ostali parovi su: bivša miss, poduzetnica i model Lejla Filipović i Bojan Jambrošić; voditeljica Jelena Pajić i Vjeko Ključarić; paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja i Goran Bošković; glumica Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo; plesač, plesni učitelj i sudac Nicolas Quesnoit i Neda Parmać; glumica Dea Presečki i Dino Petrić te radijska voditeljica Ivana Mišerić i Alen Đuras. T.K.
Možda ste propustili...

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

NEMA VIŠE “DŽABE”

Pet eura za ulazak u Veneciju

Najčitanije iz rubrike