Novosti
DEFINIRAN SPORAZUM S KOALICIJSKIM PARTNERIMA

Grbin: Naša koalicija zvat će se "Rijeke pravde", a one dolaze nakon 17. travnja
Objavljeno 21. ožujka, 2024.

ZAGREB - Predsjedništvo SDP-a u srijedu navečer definiralo je sporazum s koalicijskim partnerima za zajednički nastup na predstojećim parlamentarnim izborima, kao i mjesta na listama, kazao je u četvrtak čelnik te stranke Peđa Grbin, otkrivši kako će se koalicija zvati "Rijeke pravde".

Naša koalicija zvat će se „Rijeke pravde.“ A rijeke pravde dolaze 17. travnja, u proljeće, Hrvatska će nakon tog dana biti bolja, poručio je predsjednik SDP-a Peđa Grbin u četvrtak na konferenciji za medije, nakon jučerašnje sjednice Predsjedništva stranke.

Na njoj su, istaknuo je, definirali mjesta na listama u svim izbornim jedinicama s koalicijskim partnerima, ali ne, dodao je, i njihova imena.

"Sporazum mora poći stranačka tijela partnera, nakon što ga prihvate i on bude parafiran, bit će i javno objavljen. Predstavio sam kako će izgledati raspored na listama, ali o imenima nismo, to ćemo u ponedjeljak na Glavnom odboru“, rekao je.

Ustvrdio je da je rasprava među članovima Predsjedništva na jučerašnjoj sjednici bila iskrena i otvorena, ukazane su dobre i loše stvari, ali je odluka donesena velikom većinom glasova.

„I SDP kreće u pobjedu, koalicija „Rijeke pravde“ kreće u pobjedu i Z…ne smijem to reći, kreće u pobjedu“, naglasio je.

(Hina)

 

Možda ste propustili...

HRVATSKI GRAĐANI PLAĆAJU MANJE OD VEĆINE EUROPLJANA

Kućanstvima cijena plina i struje među najnižima u EU-u

PREDSJEDNIK REPUBLIKE O UPOZORENJU USTAVNOG SUDA

Milanović: Ovo je priprema za državni udar

Najčitanije iz rubrike