Tehno
PREDSTAVLJENA DVA NOVA MODELA PHILIPS EVNIA

Monitori koji su stvoreni za gamere svih profila
Objavljeno 19. svibnja, 2023.
Gaming industrija je na vrhuncu zahvaljujući najnovijim tehnologijama i inovacijam. Vođen inovacijama, Philips Monitors predstavlja dva nova modela iz hvaljene linije Evnia - Philips Evnia 25M2N3200W i Philips Evnia 25M2N5200P. Vjerni Evnia filozofiji "gaming za sve", ovi monitori pružaju idealnu kombinaciju brze akcije, impresivnog gledanja i fizičke udobnosti, pozivajući gamere svih profila da uživaju u svakom trenutku.

Sa stopama osvježavanja od 240 Hz odnosno 280 Hz čak i najintenzivnije akcijske sekvence ostaju ultrabrze i ultraglatke s jasnim, preciznim slikama bez podrhtavanja i titranja, omogućujući gamerima da se prepuste i uživaju u gamingu. Zajedno s niskim ulaznim kašnjenjem i brzim odzivom, od 0,5 ms MPRT, čak i najbrže akcije osjetljive na trzanje zasigurno će biti uzbudljivije nego ikad prije. Philips Evnia 25M2N5200P također dolazi s USB čvorištem i nizom praktičnih značajki prikaza na zaslonu kao što su MBR Sync, DarkBoost i Smart Crosshair za još ugodnije gaming iskustvo.

Opremljeni brzim VA LED ili Fast IPS zaslonima, 16:9 Full HD rezolucijom i 178/178 širokim kutovima gledanja, ovi monitori daju iznimno žive i svijetle slike koje poboljšavaju svaku gaming sesiju. Tehnologije Philips LowBlue Mode i Flicker-Free smanjuju naprezanje očiju i umor, a CompactErgo baza može se naginjati, zakretati i podešavati po visini. M.R.
Najčitanije iz rubrike